Suorien TV-lähetysten huippuosaaja tarjoaa samaa laatua nyt myös yritysten etätapahtumiin


Koronapandemian käynnistyttyä Suora Broadcastin perinteinen liiketoiminta eli suorat urheilulähetykset jäivät hetkeksi tauolle. Yrityksessä ei jääty surkuttelemaan tilannetta vaan osaamista jalostettiin yritysten tarpeisiin. 

Suora Broadcast (ent. Streamteam Nordic) on Suomen johtavia suorien televisiolähetysten tuottajia, joka vastaa esimerkiksi jääkiekon Liigan sekä monien muiden urheilutapahtumien suorista televisioinneista. 

”Kaikki lähetystekniikkaan liittyvät palvelut tulevat meiltä sisältäen mm. ohjaajat, kuvaajat ja äänimiehet”, Suora Broadcastin Sales Manager Mikko Pylvänen kertoo. ”Me olemmekin näiden tapahtumien tuntematon mahdollistaja, jonka nimi ei juurikaan näy katsojille.” 

Kun suorat urheilulähetykset jäivät koronapandemian alussa tauolle, Suora Broadcast laajensi toimintaansa yritysten etätapahtumien tuotantoon. Kilpailua tällä sektorilla riittää, mutta Suora Broadcast on löytänyt oman positionsa tukeutumalla vahvuuksiinsa: korkeaan tekniseen laatuun ja ammattitaitoon. 

”Meiltä löytyy täysin varusteltu TV-studio kaikkine palveluineen ja liikkuvia tuotantoautoja. Meidän henkilökunnalla on tuhansien suorien lähetysten ammattitaito, jonka avulla autamme asiakasta onnistumaan. Moni esimerkiksi osaa puhua ihmisjoukolle, mutta tyhjän tilan edessä kameralle puhuminen on erilaista”, Pylvänen valottaa. 

 

”Avullamme yritykset ulottavat korkean laatumielikuvansa myös etätapahtumiin.” 

 

”Meidän tuottamiin tapahtumiin voidaan ottaa etäyhteyksiä ilman ongelmia. Tarjoamme lähetyksiin myös vuorovaikutteisuutta äänestysten tai virtuaalisten viestiseinien muodossa. Toteutamme oikeastaan mitä tahansa asiakas tahtookin. Jos jotain ei meiltä löydy, etsimme tarvittavat kumppanit sen toteuttamaan”, Pylvänen lupaa. 

Kuvaavana referenssinä Suora Broadcastin osaamisesta on Tapauksen ja Brightin kanssa viime vuonna toteutettu virtuaalinen lanseeraus Valtran G-sarjan traktoreille: ”Se oli tuotesarjan globaali lanseeraus, joka lähetettiin suorana lähetyksenä ympäri maailmaa yhdeksällä eri kielellä käyttäen kahdeksaa eri tulkkia, ja kaikki onnistui suunnitelmien mukaan.” 

”Me erotumme striimaajien massasta TV-tason tuotannoillamme. Avullamme yritykset ulottavat korkean laatumielikuvansa myös etätapahtumiin”, Pylvänen summailee Suora Broadcastin toimintaa. 

Tutustu tarkemmin: suorabroadcast.com

Jaa tämä artikkeli


Innovaatiot