Suomen kattavin salkku panimotuotteita ja viinejä


Kuva: Ari Ahjolinna, Olvi-Servaalin HoReCa-myyntipäällikkö (vas.) ja Olvi Oyj:n markkinointijohtaja Olli Heikkilä ovat tyytyväisiä Olvi-Servaalin juomavalikoimaan. ”HoReCa-asiakkaalle tekemämme myyntiorganisaatiomuutos näkyy entistä helpompana tapana tilata juomia.”

Olvi ja Servaali yhdistivät HoReCa-myyntiorganisaationsa. Nyt asiakas voi tilata monipuolisen tuotevalikoiman yhdellä tilauksella ja kuormalla.

Olvi Oyj ja Servaali Oy yhdistivät voimansa vuonna 2018. Panimoalalla vuodesta 1878 toiminut Olvi tuottaa suomalaisille tuttuja oluita ja virvoitusjuomia. Servaali on taas yksi Suomen johtavista alkoholialan maahantuontiyrityksistä, joka tuo maahan erikoisoluita ja viinejä, muun muassa Asahi Groupilta ja Mahoulta. Tämän lisäksi väkeviä juomia toimittava The Helsinki Distilling Companyn on tehnyt Olvi-Servaalin kanssa jakelusopimuksen. 

– Viimeisimpinä yhteistyökumppaneina Olvilla on maailman suurin energiajuomabrändi Redbull sekä panimoyhtiö AB InBev, joiden rajoitettua valikoimaa myymme yhtenä heidän jakelijoistaan, kertoo Ari Ahjolinna, Olvi-Servaalin HoReCa-myyntipäällikkö. 

Olvi-Servaalilla onkin salkussaan Suomen kattavin valikoima panimotuotteita ja viinejä. Molempien yhtiöiden tuotteet voi nyt tilata yhdellä tilauksella ja toimituksella. Koko valikoima löytyy myös Olvi-Servaali.fi -verkkokaupasta. 

– Olvin ja Servaalin HoReCa-myyntiorganisaatiot yhdistämällä poistamme päällekkäisyyksiä. Meillä on kotimaassa 15 myynnin ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita kaikissa tarpeissa Hangosta Nuorgamiin. Myös laitepalvelu on yhdistetty, sanoo Ahjolinna. 

Toimintojen sitomisessa näkyy myös yrityksen pyrkimys pienempään hiilijalanjälkeen, kun myyntityöhön ja laitepalveluun käytetyt ajokilometrit vähenevät. 

– Olemme tehneet useita kestävään kehitykseen pohjautuvia päätöksiä. Yksi niistä on pienentää ympäristöjalanjälkeämme. Olemme muun muassa maksimoineet materiaalien kierrätystä. Ilokseni voin sanoa, että esimerkiksi kaikki ½ litran pullomme ovat 100 % kierrätysmuovia, kertoo Olvi Oyj:n markkinointijohtaja Olli Heikkilä. 

Myös vedenkulutukseen on kiinnitetty paljon huomioita. Yleistyksenä voi sanoa, että yhteen litraan Olvin tuottamia juomia on käytetty vain 2,27 litraa puhdasta vettä. 

– Se on erittäin iso saavutus maailman tasolla, sillä se sisältää myös korkean hygienian vaatimat pesut, Ari Ahjolinna muistuttaa. 

Olvin Iisalmen panimo tulee olemaan hiilineutraali – ilman kompensaatiota – vuonna 2023. 

Vieraile verkkokaupassa: olvi-servaali.fi

Jaa tämä artikkeli


Tulevaisuuden HoReCa