ERIKOISPINNOTTEILLA LUODAAN LAATUA ASUNNON ILMEESEEN


Suomen Betonileimasin tunnetaan erityisesti mikrosementistä, jota yritys alkoi tuoda ensimmäisenä Suomeen yli 10 vuotta sitten. Viime vuosina markkinoille on tullut vastaavia tuotteita, joissa kaikissa laatutaso ja ominaisuudet eivät kuitenkaan ole vastaavalla tasolla. Tuotteen valintaan ja ominaisuuksiin perehtymiseen kannattaa käyttää aikaa ja panostaa ammattitaitoiseen asennukseen. Alkuperäinen Pavicem mikrosementti on edelleen erittäin suosittua, mutta Suomen Betonileimasimen valikoimasta löytyy muitakin laadukkaita sisustuspinnoitteita, kuten nestemäistä kangastapettia ja efektipinnotteita.

Laatua ja asiakastyytyväisyyttä vaalien

”Toimittajiksemme on valikoitunut ehkä osin sattumaltakin, mutta varmasti myös intuition kautta perheyrityksiä, kuten Suomen Betonileimasinkin on, joille laatu ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä”, Ira Kuoppala, Suomen Betonileimasimen yrittäjä kertoo.

”Tästä loistavana esimerkkinä Cameleon erikoismaalit ja -pinnoitteet. Cameleo on eurooppalainen perheyritys joka on tarpeeksi pieni siihen, että asiakastyytyväisyyteen paneudutaan täysillä ja tuotteet ovat hyvin yksilöllisiä – ja kuitenkin tarpeeksi suuri siihen, että laatu ja toimitusvarmuus pysyvät jatkuvasti korkealla,” Kuoppala jatkaa.

”Kaikki nämä asiat ovat Suomen Betonileimasimelle toimittajien valinnassa aivan avainasioita.”

Huolimatta siitä, että Cameleon tuotteet täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, suurin osa Cameleon tuotteista on hyvin yksinkertaisia ja vaivattomia asentaa.

Mikrosementti luo tilaan hienostuneen tunnelman. Koska tuotteelle ominaista on, että sen pinta on sileä mutta elävä, aina tekijänsä kädenjäljen näköinen, on jokainen kokonaisuus todella uniikki.

Lue lisää: sbl.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli