Suomen Avustajapalvelut – henkilökohtaisen avun laatujohtaja


Nelisen vuotta sitten perustettu Suomen Avustajapalvelut on laajentunut vauhdilla valtakunnalliseksi henkilökohtaisen avun palveluntuottajaksi. Tällä hetkellä
yhtiö työllistää noin 1000 henkilökohtaista avustajaa, joista merkittävä osa sijoittuu Pirkanmaan
alueelle.

Yhtiön perustaja Taneli Tenhovuori ja toimitusjohtaja Jerry Pasanen näkevät ripeälle kasvuvauhdille muutaman keskeisin syyn: henkilökohtaisen avun kenttä on kaivannut jo pitkään laatuun keskittyvää palveluntuottajaa sekä kunnissa yleistyvän palvelusetelin, joka mahdollistaa asiakkaan aidon valinnanvapauden. Suomen Avustajapalveluiden palvelulupaus on, että asiakas saa aina määrittää kuka häntä avustajaa ja miten palvelua tuotetaan. ”Käytännössä asiakkaan itsemääräämisoikeuden tukeminen sekä valinnanvapauden kunnioittaminen ovat toimintamme kulmakivet, jotka pyrimme elämään toteen joka ikinen päivä”, Tenhovuori sanoo.

Pasanen, Tenhovuori sekä yhtiön yksitoistahenkinen tiimi uskovat vahvasti, että asiakas on oman palvelunsa paras asiantuntija: ”En usko kenenkään haluavan sitä, että joku ulkopuolinen määrittää liioin sinun omia valintojasi. Meillä jokainen asiakas elää omanlaista elämää, ja me tarjoamme siihen tueksi sen avun mitä hän tarvitsee. Loppujen lopuksi tämä on hirveän yksikertaista”, Pasanen sanoo.

Suomen Avustajapalvelut tuottaa koko Pirkanmaan alueella henkilökohtaista apua sekä palvelusetelillä että ostopalveluna. ”Tällä hetkellä meidän kasvuvauhtimme on Pirkanmaalla valtava ja rekrytoimme kuukausitasolla alueella kymmeniä uusia tekijöitä. Perustamme toimiston Tampereelle lähikuukausien aikana.” Haluammekin neuvoa pirkanmaalaisia henkilökohtaisen avun asiakkaita olemaan meihin rohkeasti yhteydessä ja tiedustelemaan palveluistamme lisää. Samalla haluamme viestiä sekä työnhakijoille että työpaikan vaihdosta kiinnostuneille, että meillä on tällä hetkellä tarjolla merkityksellistä työtä ympäri Pirkanmaan.

Lisätietoja:

Jaa tämä artikkeli


Julkishallinto & kansanterveys