Suomalaista lasirakentamisen designia ja osaamista parhaimmillaan


Kutsu luonnonkauneus sieluusi tai anna asiakkaallesi ikimuistoinen majoituskokemus 360-asteen esteettömän näkymän luonnon keskellä tarjoavassa täyslasisessa Smart Luciassa. Pihalle valmistoimitetussa Lucia-Lasipaviljongissa. kokousluovuus pääsee liitoon, bisnes saa uutta vetovoimaa ja kahvikin maistuu yhtä hyvältä kuin luontoretkellä.

Mies superkauniiden lasipaviljonkien taustalla on Kari-Matti Ruhanen Iisalmesta. ”Saunan lauteilta on tämäkin liikeidea syntynyt, iisalmelaisen panimomerkin avittamana”, Savon Lasituote Oy:n toimitusjohtaja, perheyrittäjä Ruhanen tunnustaa. Ruhasen vankan metallituoteosaamisen yhdistäminen kauniisiin, avattaviin lasiseiniin on synnyttänyt sekä Lucia-Lasipaviljongin® että Smart Lucian® – arkkitehti Teemu Pirisen suunnitteleman lasimajoitustilan. Molemmat ovat suomalaista designia parhaimmillaan ja päästävät luonnon niin lähelle kuin se sisätiloissa on mahdollista.

”Paviljongit ja iglut ovat Avainlipputuotteita. Paviljonkien liukulasitukset ovat VTT:ssä testattuja ja kestävät mitä hurjimmat myrskytuulet. Iglujen lasit ovat lämmitettyjä ja sulattavat lumikuormat, jotta talvellakin voi ihailla lasikaton läpi tähtitaivasta”, Ruhanen visualisoi.

Idea on suorastaan nerokas. Lasihuoneissa pystymme täysin palkein nauttimaan eri vuodenaikojen luonnon taiteesta, säästä riippumatta. ”Paviljongissa on runsaasti viimeistelymahdollisuuksia käyttötarkoituksen ja kohteen mukaan. Voit valita rungon ja lasipintojen värimaailman ja lisätä toiminnallisuutta sähköistyksellä ja lämmityksellä.”

Lucia-Lasipaviljonki® on suomalainen Avainlippu®-designtuote, joka palvelee eri käyttötarkoituksia myös kotipihassa tai vapaa-ajanasunnolla rentoutumisesta virkistäytymiseen.

Lisää vetovoimaa liiketoimintaan

”Yrityspalaveri, show room tai etätyöpaikka, työteho ja -tyytyväisyys nousee luonnon ympäröimänä. Ravintolat, kahvilat, golfkentät ja juhlapalveluyritykset voivat pidentää terassisesonkia. Oppilaitosten ateljeetilana ja hengähdyspaikkana lasipaviljonki sopii keskelle kaupunkia, kuten myös hoivakodeille tai taloyhtiöille, kerrostalon kattoterassille ja rivitalon pihalle. Paviljongin voi asentaa nostamalla talon yli, jolloin nurmikko ei kärsi”, Ruhanen kuvailee. Lue lisää mahdollisuuksista: https://yrityksille.lasipaviljonki.fi

Muistijäljen jättävä majoituskokemus

Vietä yö 360-asteen esteettömän näkymän tarjoamassa Smart Luciassa: pääset aidosti osaksi luontoa kaikilla mukavuuksilla kelistä ja vuodenajasta riippumatta. Lämpimästä 2- 4 hengen pesästä luonnon liikkeitä tarkkailemalla omat murheet saa suhteutettua yksin tai läheisensä kainalossa. ”Smart Luciaan® voi halutessaan tilata kylpyhuoneen tai minikeittiön. Smart Lucia® toimitetaan aina valmiiksi viimeisteltynä ja voidaan nostaa suoraan perustuksille, kierre- tai teräspaaluille”, Ruhanen kertoo.

Savon Lasituote käyttää Suomesta hankittuja kierrätettäviä raaka-aineita, terästä ja turvalasia. ”Kaikki Luciat valmistetaan meillä Iisalmessa, kestävyyteen ja käyttöikään panostaen”, Ruhanen lisää. Teräksestä ja lasista valmistetussa huoneessa on allergikonkin helpompi hengittää. ”Niin on meidän muidenkin. Luonnon voima sen tekee”, Ruhanen tietää. www.luciadesign.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi