Suomalaista harmoniaa ja laatua


Kotimaisuus on entistä tärkeämpi valintakriteeri keittiön ostajalle – silloin saa, mitä tilaa eivätkä toimitusajatkaan veny mahdottomiksi. Mellanon AINA-keittiön ja -säilytystilojen kiintokalusteet ovat perinteistä suomalaista puusepänosaamista parhaimmillaan ja mikä parasta – niiden mittamuuntuvuus on aivan huippuluokkaa, laadukas kotimainen voi olla myös kohtuuhintainen. 

Kotona vietetään yhä enemmän aikaa. Olipa koti minkä kokoinen tahansa, sen sydän on keittiö. Keittiön pitää olla toimiva ja asukkaiden tarpeiden mukaan toteutettu – lisäksi se saa olla harmonisen kaunis, varsinkin avoimen keittiö-olohuoneratkaisun kohdalla. 

”Meille voi tulla huolehtimatta siitä, mitenkähän keittiöremontti oikein sujuu ja mitä kaikki uudet materiaalit ja säädökset vaikka maalien osalta tarkoittavat. Me neuvomme, ideoimme ja tarvittaessa uskallamme vaikka kyseenalaistaa asiakkaan suunnitelmat, jos ne eivät vaikuta aivan toimivilta”, juttelee iloisesti AINA-keittiöiden suunnittelusta kokemusta omaava suunnitteluammattilainen Anni Juhanko. 

Hän iloitsee, kun materiaaleja tutkimaan tulleen asiakkaan otsarypyt siliävät ja tämä poistuu suunnittelutapaamisesta innostuneena 3D-suunnitelmat mukanaan. ”AINA-keittiöissä voidaan hyödyntää millin tarkkuudella mittamuuntuvuutta, vanhan keittiön pohjaa, kaapistorunkoja sekä ihanan yksilöllisiä värivaihtoehtoja”, Anni lisää. 

Annin vinkki: vaihda rohkeasti kaappien oviin eri vetimet ilmeen muuttamiseksi! 

Helposti uutta ja yhtenäistä ilmettä kotiisi 

Keittiö vaikuttaa huomattavasti myös asunnon jälleenmyyntiarvoon: sen kiintokalusteisiin kannattaa panostaa. ”Ammattilainen osaa ehdottaa jokaisen keittiöön parhaiten sopivat arkea helpottavat toiminnot ja neuvoa, mihin kannattaa ihan pienessäkin keittiössä panostaa. Toisaalta, pienempikin pintaremontti muuttaa kodin ilmettä freesimmäksi: yhtenäiset, uudet kaappien ovet keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen, vaatehuoneeseen ja wc-kylppäreihin tekee ihmeitä”, Anni pohtii. 

Ekologisesti toimiva Mellano Oy on koonnut kotimaisista ja kansainvälisistä huippubrändeistä yhteistyöverkoston. Näin uusi keittiö on kauttaaltaan laadukas, toteutettiinpa keittiöt kokonaisiin kerrostaloihin tai yksittäisille okt-asukkaille. 

”Tutki hieman ennakkoon mallistoja osoitteessa ainakeittiot.fi, mittaile keittiötäsi ja varaa suunnitteluaika, niin lähdetään yhdessä tekemään haaveistasi totta”, Anni hymyilee. 

Mellano Oy on Suomen johtava kiintokalusteiden omamerkkivalmistaja ja suurin MDF-ovien valmistaja. Tuotteet valmistetaan Mellanon tehtaalla Lapinlahdella. Erittäin korkean asiakastyytyväisyyden saavuttanut Mellano tunnetaan erityisesti erikoismittaisista tuotteista, laajasta sävyvalikoimasta, korkeasta laadusta, nopeudesta ja toimitusvarmuudesta. Yrityksen omistavat Janne Lehtonen ja Marika Pehkonen. 

mellano.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus