Suomalaisella suunnittelulla kohti Tokion Olympialaisia


Catmandoon ja Suomen Golfliiton pitkäaikainen yhteis- työ jatkuu edelleen kaudella 2020. Vuosi tulee olemaan molemmille erityisen merkittävä, sillä Tokion isännöimät olympialaiset tarjoilevat jännittäviä hetkiä myös golfin parissa.

Suomen golf-maajoukkue tulee pelaamaan olympialaisissa Catmandoon vaatteissa. Pelaajille eksklusiivisesti suunniteltu mallisto on suunniteltu Espoon Leppävaarassa. Antoisa lajiyhteistyö, pelaajilta ja liitolta saatu aiempi palaute sekä taitavat tekniset suunnittelijat takaavat kisa-asujen toimivuuden.

Myös kuluttajat pääsevät pelaamaan lähes vastaavilla vaatteilla, sillä joukkueen asuista inspiraationsa ammentanut mallisto tulee myyntiin keväällä 2021. Myös alkavan kevään ja kesän mallistossa golf on läsnä vahvasti. ”Tekniset yksityiskohdat höystettynä tuoreilla väreillä varmistavat sen, että golf-kierrokset tulevana kesänä ovat vertaansa vailla.” kertoo tekninen suunnittelija Ninni Pohto.

Viime vuoden marraskuussa Catmandoo saavutti merkittävän virstanpylvään, kun brändille myönnettiin Design From Finland -merkki. Suomalaisen työn liiton myöntämä merkki kertoo siitä, että tuotteet suunnitellaan Suomessa ja muotoiluosaamiseen on investoitu.

Me Catmandoolla haluamme suunnitella tuotteita, jotka ovat sekä toimivia, ajattomia että tyylikkäitä. Missiomme onkin tarjota käyttäjille antoisia ulkoiluelämyksiä, olipa kyseessä sitten kesän ensimmäinen golf-kierros tai syksyinen retki Nuuksioon.

www.sultrade.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti Vapaa-aika