Suomalainen kosmetiikan verkkokauppa Myrtilli hurmaa valikoimalla


Tyrnien voimaa saaristolais-shampoosta, kosteutusta iholle sheavoista tai porkkanauutteesta. Siinä esimerkkejä suomalaisen Myrtilli Oy:n verkkokaupan kotisivuilta, joilta löytyy aina jotain uutta kokeiltavaa. Perinteisen kosmetiikan joukossa pilkahtelee yllätyksiäkin, kuten lemmikeille tarkoitettu vegaaninen koirashampoo.

Suositun sivuston takana on turkulaistunut yrittäjäpariskunta Anniina ja Ilari Kuukkanen. He ovat tehneet pitkän päivätyön kootessaan yhdessä yrityksen kosmetologien kanssa verkkoon huikean valikoiman sekä luonnonkosmetiikkatuotteita että perinteisellä tavalla valmistettuja luottobrändejä Suomesta ja maailmalta.

”Molemmista genreistä on hyviä merkkejä. Emme halua mollata ketään, vaan tarjota asiakkaille aidosti vaihtoehtoja”, kosmetologi Susanna Markkula kertoo.

Tuotteiden lisäksi on tarjolla tietoa, sillä se on Kuukkasten mielestä tärkeä osa palvelua. Anniinalla on kauneudenhoitoalalta neljä tutkintoa, ja jos vastaan tulee jotain erikoisen haastavia aiheita kysytään neuvoa Ilarilta, joka opiskelee Turun yliopistossa kemiaa luonnonyhdistekemian tutkimusryhmässä.

Ilari ja Anniina Kuukkasen perustamalla verkkokauppa Myrtillillä on ikää vasta vajaa vuosi, mutta mukana on jo iso kirjo tuotteita. Kuva: Jasmin Yuchun

Luonnonkosmetiikan suosio kasvoi

Myrtillin verkkokaupassa oli syyskuussa lähes 3 700 tuotetta ja Turussa olevassa myymälässä yli 500 lisää. ”Luonnonkosmetiikkaa on tullut viime vuosina valtavasti lisää ja niiden koostumukset ovat parantuneet. Se on näkynyt myös myynnissämme, joka on jatkuvasti kasvanut”, Anniina kertoo.

Vuonna 2010 Anniinan äiti perusti Myrtillin Lappeenrantaan, jossa liike toimi apteekin yhteydessä. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen Anniina avasi Myrtillin kosmetiikka- ja hyvinvointimyymälä Make-Up, Beauty & Wellness Anniinan Turkuun. Toiminnan laajentuessa kivijalkamyymälän tilat kävivät ahtaiksi ja Anniina onkin siirtymässä 2. joulukuuta Uudenmaankatu 18:an Turkuun. Hoitolapuoli laajenee muuton yhteydessä ja tiloihin on tulossa myös parturi-kampaaja sekä hieroja.

Nimi Myrtilli on johdettu mustikan latinankielisestä nimestä Vaccinium myrtillus.

KOODILLA MENAISET SAA VERKKOKAUPASTA OSOITTEESTA WWW.MYRTILLI.FI NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA 25 % ALENNUKSEN. KOODI ON VOIMASSA 31.12.2019 ASTI.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus