Suojele luonnollista ympäristöä suussasi ja sinua ympäröivässä maailmassa


Suussasi on 100 miljardia bakteeria. Se on yhtä paljon kuin maailmankaikkeudessa on tähtiä. Useimmat bakteerit ovat kuitenkin hyviä bakteereja, joita on suojeltava, sillä ne ovat välttämättömiä suun terveyden kannalta. Suu on kirjaimellisesti kehon portti. Jotta terveys pysyisi hyvänä läpi elämän, onkin tärkeää huolehtia erityisen hyvin suun terveydestä.

PREBIOOTTINEN HAMMASTAHNA

Zendium-hammastahnan koostumuksella on prebioottinen vaikutus, sillä se tehostaa suun hyviä bakteereja aivan kuten prebiootit. Suussa on luonnollisesti entsyymejä ja proteiineja, jotka vahvistavat hyviä bakteereja. Zendium-hammastahnan koostumus sisältää samoja luonnollisia entsyymejä ja proteiineja, joten Zendium tukee suusi luonnollista puolustusjärjestelmää.

HELLÄVARAISTA MUTTA TEHOKASTA SUUNHOITOA

Suusi hyvinvointi ei riipu vaahdon määrästä tai voimakkaasta mintun mausta. Zendium hammastahnat eivät sisällä nautriumlauryylisulfaattia (SLS) ja sen miedosti vaahtoava koostumus on hellävarainen suun herkälle limakalvolle. Zendiumin hellävarainen ja kliinisesti todistettu koostumus suojaa kudoksia ja auttaa ehkäisemään suun aftoja ja ienongelmia.

HAMMASLÄÄKÄRIEN SUOSITTELEMA JA LUOTTAMA BRÄNDI

Jos etsit suun terveyttä ylläpitävää tai suun ongelmia ehkäisevää tai korjaavaa hammastahnaa, kannattaa valita tuote, johon hammaslääkärit luottavat. Zendium on hammaslääkäreiden suosittelema, ja hammaslääkärit Skandinaviassa luottavat siihen eniten. Yhä useammat Zendium- tuotteet on kehitetty yhteistyössä hammaslääketieteen asiantuntijoiden kanssa, mikä varmistaa hellävaraisen mutta tehokkaan suunhoidon.

HELLÄVARAINEN SUULLE JA PLANEETALLE

Miksi suojelisit vain suun luonnollista ympäristöä, kun voit samalla suojella myös ympäröivää luontoa? Zendiumin suuvesipullot ja hammasharjan varret on valmistettu vähintään 90-prosenttisesti kierrätetystä PCR-muovista, ja hammastahnatuubit on valmistettu vähintään 60-prosenttisesti kasvipohjaisesta sokeriruo’osta saatavasta biomuovista. Kun sokeriruoko kasvaa, se sitoo hiilidioksidia ilmakehästä, mikä tekee pakkauksesta kestävämmän.

ZENDIUM-HAMMASTAHNAN EDUT:
  • Prebioottinen vaikutus
  • 100 % luonnollisia entsyymejä ja proteiineja
  • 0 % SLS-vaahdotusainetta
  • Hellävarainen ja mieto
  • Hammaslääkärien suosittelema ja luottama
  • Kestävä pakkaus

Lue lisää siitä, miten Zendium voi vahvistaa suun luonnollista puolustuskykyä, osoitteessa www.zendium.fi

 

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi