Sujuvaan ja laadukkaaseen putki- ja sähköremonttiin kannattaa panostaa


Putkiremontti on kodin tärkeimpiä perusremontteja, joihin kannattaa ottaa projektin kokonaisvaltaisesti hallitseva, erittäin kokenut ammattilainen. KotiSun on alan johtava toimija siksi, että laadukkaasta työnjäljestä ei tingitä missään vaiheessa.

On aika kertoa onnistuneista putkiremonteista, jotka eivät ole venyneet kuukausia kestäviksi ongelmavyyhdeiksi, jona aikana asukkaat ovat kärvistelleet evakossa.

KotiSun Oy on valtakunnallinen, laadukkaisiin käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmityslaitesaneerauksiin erikoistunut yritys yli 20 000 putkiremontin kokemuksella.

”Olemme alan suurin toimija siksi, että panostamme vastuulliseen ja rehelliseen ja asiakaslähtöiseen toimintaan. Olemme vuodesta 2011 lähtien hioneet putkiremontin konseptia laadukkaimman remonttikokemuksen tarjoamiseksi.  Putkiremontti on monelle ainutkertainen kokemus; vanhojen putkien tekninen käyttöikä on yleensä 30 vuotta, uusituilla putkilla vielä pidempi, joten remontti on syytä tehdä kerralla laadukkaasti. Asukkaiden ei tarvitse muuttaa evakkoon eikä lämmin käyttövesi ole poissa kuin korkeintaan päivän ja silloinkin kylmävesi järjestyy”, kertoo KotiSun Oy:n toimitusjohtaja Pauli Mäkitalo.

Toimintatavan tinkimättömyydestä kertoo myös Paulin lisäys: ”Asentamillamme putkistoilla on markkinoiden paras, 30 vuoden järjestelmätakuu laadun takeena. Periaattemme on, että putkiremontti on kerralla niin hyvin tehty, että jokainen asiakas varmasti suosittelee meitä eteenpäin.”

Kiinteistön tai taloyhtiön sähköjärjestelmien nykyaikaistaminen avaimet käteen -periaatteella on Kotivo Oy:n vahvaa erikoisosaamista.

Kehittyvän tekniikan ja uusien standardien myötä kiinteistöjen sähköjärjestelmän käyttöikä on 30-40 vuotta.

”Käytämme nykyisin niin paljon enemmän erilaisia sähkölaitteita kuin aikaisemmin, että sähköjärjestelmän uusiminen päivittää kodin asuinmukavuutta ja turvallisuutta merkittävästi. Jatkojohtoviidakot ja ylikuormitukset ovat myös turvallisuusriski. Erillisien pistorasioiden lisäämisen sijaan iäkkäämmässä kiinteistössä on aina turvallisinta päivittää koko sähköjärjestelmä”, kertoo Kotivo Oy:n toimitusjohtaja Jani Helin. Yritys on toimittanut vuodesta 2016 sähköjärjestelmäsaneerauksia ja rakentanut toimivat käytännöt.

Kotivo Oy onkin harvoja alan toimijoita, jotka keskittyvät kokonaisvaltaisten sähkösaneerausten tarjoamiseen avaimet käteen -periaatteella. ”Sähkökaapin uusiminen ei riitä jos liitokset ovat löystyneet ja pistorasiat ovat maadoittomattomia”, lisää Kotivon myyntijohtaja Topias Syrjälä.

Kotivo keskittyy seuraavaksi konseptoimaan myös sähköautokaapelointia. ”Kysyntää on jatkuvasti lisää, sillä sähköautojen latausoptio halutaan asentaa muun remontin yhteydessä, mikä onkin järkevää. Me seuraamme aikaamme ja vastaamme asiakkaittemme tarpeisiin, jotta he saavat jatkossakin kaikki putki- ja sähkötyöt samoilta luotettavilta toimijoilta”, Helin lupaa.

Putkiremonttikokemukset on hyödynnetty myös sähkösaneerausten puolella.  ”Sähköremontti onnistuu nopeasti, turvallisesti ja joustavasti. Sähkökatkot eivät ole pitkiä ja asiakkaamme ovat pystyneet tekemään etätöitä remontin aikana”, Syrjälä lisää.

ISO 9001 Sertifikaatti kertoo korkeasta tasalaadusta ja asiakastyytyväisyyteen panostamisesta. Renoa-yhtiöihin kuuluvat KotiSun Oy putkiremontit ja Kotivo Oy sähköremontit panostavat sertifikaatin mukaisesti laatuun, turvallisuuteen, nopeuteen ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus