Stressiä, väsymystä, liiallisesta istumisesta tai treenaamisesta aiheutuneita kipuja ja särkyjä?


Heikentynyt verenkierto on monen arkea haittaavan vaivan taustalla, vaikka sitä ei välttämättä tule ajatelleeksi – stressi sekä pitkäaikainen istuminen heikentävät verenkiertoa. Siitä taas aiheutuu kudosten hapenpuutetta, jonka seurauksena saatamme kokea väsymystä, palelua tai kipua. Fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia parantaa heikentynyttä mikroverenkiertoa, jolloin kudosten ja kehon toiminta saa tilaisuuden elpyä. 

Mistä BEMER-terapiassa on kyse?

“Pienten mikroverisuonten tiheä verkosto luovuttaa kudoksille niiden tarvitsemia elintärkeitä aineita, kuten happea ja ravintoaineita ja toisaalta kerää kuona-aineita pois”, aloittaa Bemer Nordicin tiedottaja Kirsi Paananen. Jos mikroverenkierto ei toimi, vaikuttaa se suoraan myös kudosten, kuten ihon, lihasten ja luiden, sekä sisäelinten toimivuuteen. 

“Tätä tärkeää aihetta on innostuttu nyt tutkimaan, kun mikroverenkierron häiriintymisen yhteys useimpiin kroonisiin sairauksiin diabeteksestä dementiaan on viime vuosina löydetty”, Paananen kertoo.

BEMER-terapia parantaa verisuonten seinämien heikentynyttä supistumis- ja rentoutumisrytmiä pulsoivan elektromagneettisen kentän avulla. ”Kyseessä on EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi hyväksytty terapia, jonka vaikutukset on osoitettu tutkimuksin ja mittauksin. Laitteessa käytettävät magneettikenttien pulsoivat matalat voimakkuudet ovat mittausten mukaan riittävät sekä turvalliset verenkiertoa parantavan vaikutuksen aikaansaamiseksi”, Paananen kertoo. 

Hyvä mikroverenkierto parantaa kehon toimintakykyä monella tavalla

“Käyttäjien kokemuksissa, ja tutkimuksessakin, nousevat esille vaikutukset kipuihin ja särkyihin sekä uneen. Monet kertovat myös virkistyneensä ja palelijat lämmenneensä”, Paananen kertoo. Terapia on kotikäyttöön tarkoitettu ja parhaat tulokset saadaankin säännöllisellä kahdeksan minuutin hoidolla aamuin illoin. 

Kun veren puna- ja valkosolut liikkuvat paremmin, kehon suoritus-, uusiutumis- ja vastustuskyky paranevat.

“Mikroverenkierron heikentyminen on yhdistetty myös yleisesti vanhenemismuutoksiin, joten siitä kannattaa pitää huolta jo ennaltaehkäisevästikin, terveellisiä elämäntapoja unohtamatta”, kannustaa Paananen. 

BEMER Nordic
Itsehallintokuja 6
02600 Espoo
020-743 9070
info@bemernordic.com
www.hellisolujasi.fi

www.bemernordic.com

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi