Alan johtava yritys tänään ja huomenna


Suomen eteläisimmässä satamassa on puhallettu yhteen hiileen jo yli sadan vuoden ajan. Eipä ihme, että terminaalitoiminnot, lastinkäsittelyt ja huolinta sujuvat häiriöttä vuodenajasta riippumatta sekä Hangon Länsi- että ulkosatamassa.

”Vahvuutemme on tiivis yhteisöhenki. Olemme täällä niemen- kärjessä kolmelta suunnalta mukavasti meren ympäröimänä ja koko 160 hengen työporukka on hitsautunut hyvin yhteen”, sanoo Hangö Stevedoringin myynti- ja markkinointipäällikkö Göran Eriksson.

Toimitusjohtaja Matti Esko katsoo tulevaisuuden laajeneviin liiketoimintamahdollisuuksiin luotsaten viisasta kasvustrategiaa: ”Olemme tehneet merkittäviä investointeja viime vuosina. Kasvun rinnalla kehitämme jatkuvasti työturvallisuutta. Esimerkkinä tästä vastikään aloitettu ja koko tuontantohenkilökunnallemme suunnattu safety up -koulutus.”

Eskon viittaamiin 3,5 miljoonan euron investointeihin kuuluvat mm. mobiilinosturi ja ulkosataman uusi varasto, jonka myötä Hangon ulkosataman mahdollisuuksia voidaan hyödyntää entistä monipuolisemmin. ”Kaikki investointimme tähtäävät siihen, että voimme parantaa tehokkuutta ja monipuolistaa palveluitamme ”, hän vahvistaa.

Länsisatamaan on keskitetty metsä- ja terästeollisuustuotteiden vienti, semitrailerit, projektilastit, varastointi sekä muut terminaalipalvelut. Ulkosatamassa painopiste on autotuontiin liittyvissä toiminnoissa, joilla on Hangossa tunnetusti merkittävä rooli.

”Kehitämme yhdessä asiakkaittemme, kumppaneidemme ja alueen muiden toimijoiden kanssa satamapalvelukokonaisuutta, josta voimme olla ylpeitä vielä ainakin toiset sata vuotta”, Matti Esko kiteyttää.

www.stevedoring.fi/fi/etusivu/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka