SPR:n ensiapukurssit nyt webinaarina


Ensiaputaitojen oppiminen tai kertaaminen on monessa ammatissa välttämätöntä, ja vapaaehtoisenakin äärimmäisen tärkeä kansalaistaito. Perustaidot olisi jokaisen aikuisen hyvä hallita, sillä suurin osa tapaturmista tapahtuu kotona. 

Punainen Risti on sertifioinut EA-kurssinsa, jolloin niiden anti on kaikkialla Suomessa tasalaatuista. Poikkeusaikoina SPR:n ensiapukurssit EA1® tai hätäensiapukurssit 4 t ja 8 t voi suorittaa kokonaisuudessaan webinaarina suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Hätäensiapukursseilla voi myös päivittää voimassa olevan EA1® tai EA2® -pätevyyden seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Tiedot päivitetään sähköiseen järjestelmään ja pätevyydestä toimitetaan mobiilikortti ja alkuvaiheessa myös perinteinen ensiapukortti, jolloin työnantajalle tai kohdetyömaalle on helppo todentaa kurssin suorittamiset. Myös henkilö itse voi milloin vain tarkistaa omien pätevyyksiensä voimassa olon. 

Punaisen Ristin Ensiavun liiketoimintapäällikkö Jyrki Vartiainen.

Yrityksille voidaan ensiapukoulutus suorittaa myös paikan päällä asiakkaan omissa tiloissa perinteisenä lähikoulutuksena, koronarajoitukset huomioiden. Muutoinkin yritysten kursseihin käyttämä aika on optimoitu esimerkiksi yhdistelmäkurssiemme osalta, jossa osallistuja suorittaa ensiavun teorian verkossa silloin, kun hänellä on siihen sopiva hetki ja lähikoulutusjakson erikseen sovittuna ajankohtana. Kotona suoritettuna verkkokurssiaineistoa voi käydä läpi vaikka koko perheen voimin. Verkkokurssilla opittu asia testataan virtuaalisessa lopputentissä, jonka jälkeen kurssilainen saa oikeuden osallistua lähikoulutukseen seuraavan kuuden kuukauden aikana ja tästä syntyy varsinainen ensiavun pätevyys. 

Koskaan aikaisemmin sertifioitujen SPR:n EA-taitojen oppiminen ja päivittäminen ei ole ollut näin vaivatonta ja tehokasta. Koronaepidemian jälkeen tarjonta jatkuu perinteisenä lähikoulutuksena ja yhdistelmäkoulutuksena. Koskaan aikaisemmin sertifioitujen SPR:n EA-taitojen oppiminen ja päivittäminen ei ole ollut näin vaivatonta ja tehokasta. Myös koronaepidemian jälkeen tarjonta jatkuu webinaarin ja lähiopetuksen yhdistelmäkoulutuksena. 

On hienoa, että olemme poikkeusoloissa lisänneet yhteisöllisyyttä – annetaan tämän kantaa auttamisena myös mahdollisissa ikävissä onnettomuustilanteissa varmistaen, että osaamme tehdä sen oikein. 

Lue lisää osoitteesta www.ensiapukoulutus.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi