Skincity.fi tarjoaa ihonhoitopalvelua ja laadukkaat ammattikosmetiikkatuotteet vaivattomasti netistä


Skincityllä sinua palvelevat aina koulutetut kosmetologit kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä – veloituksetta. Palvelun ydin on asiakkaalle parhaiten sopivien, laadukkaiden ihonhoitotuotteiden löytäminen ammattilaisten avustuksella, jolloin vältytään hutiostoksilta nykypäivän kosmetiikkaviidakossa. Asiakkaan henkilökohtaiset ihonhoidon tarpeet analysoidaan tarkasti Skincityn kehittämän ilmaisen ihotestin avulla. Ihotesti on nopeasti ja helposti Skincity.fi-sivustolla tehtävä ihoa ja ihonhoitorutiineja kartoittava monivalintakysely. Skincityn ihotestissä parasta on se, että jokaisen ihotestin vastaukset analysoi kosmetologi, eikä esimerkiksi robotti tai tekoäly. Kosmetologi lähettää asiakkaan sähköpostiin räätälöidyn tuotesuosituksen, joka ei sido asiakasta mihinkään, vaan asiakas voi halutessaan tilata suosituksista mieleisensä tuotteet. Tuotteet toimitetaan aina ilmaiseksi 1-4 arkipäivän sisällä tilauksesta ja pääkaupunkiseudulla halutessaan jopa kotiovelle asti.

Skincity.fi osoitteessa teet nopeasti ja helposti ihotestin jolloin saat henkilökohtaisen, kosmetologin laatiman, ihonhoitosuosituksen suoraan sähköpostiisi.

Skincityn kosmetologit ovat ihonhoitoon intohimolla suhtautuvia ammattilaisia, joiden jatkuva kouluttautuminen mahdollistaa syvällisen tuotetuntemuksen. Tuotevalikoima koostuu noin 50 tutkitusta ja tehokkaasta tuotesarjasta, jotka edustavat alan edistyksellisintä ihonhoitoteknologiaa. Valikoimasta löytyy myös tarkasti valittuja meikkisarjoja, joista jokainen sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä raaka-aineita. Skincity on kaikkien edustamiensa tuotemerkkien valtuutettu jälleenmyyjä, mikä takaa läheisen yhteistyön tavarantoimittajien kanssa, laadukkaat tuotteet, vastuullisen toiminnan sekä läpinäkyvän toimitusketjun. Valikoimasta löytyvät muun muassa Dermalogica, Medik8, Exuviance, NeoStrata, Clarins, BABOR, Paula’s Choice, Laura Mercier, Hourglass ja monta muuta laadukasta ammattikosmetiikkasarjaa.

Skincity.fi verkkokaupan toimitukset ovat aina ilmaisia ja pakettiin voit valita veloituksetta mukaan myös Skincity-kassin, -meikkipussin, tuotenäytteet sekä Kokeshi-nuken.

Asiakaspalvelu
Puhelin: 0800 121 311
Sähköposti: info@skincity.fi
skincity.fi

Koodilla ILTASANOMAT20 saat nyt 20 % alennuksen koko Skincity.fi-valikoimasta 31.1.2020 saakka.


Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus