Skincity.fi on täyden palvelun ihoasiantuntija verkossa


Skincityn kosmetologit auttavat sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse ja Skincity.fi chatissä.

Suuren suosion Ruotsissa saavuttanut Skincity on ihonhoitoklinikka netissä sekä ammattikosmetiikan verkkokauppa. Skincityn asiakaspalvelussa sertifioidut kosmetologit palvelevat asiakkaita puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Yksi Skincityn suosituista palveluista on myös Skincity.fi verkkosivuilla tehtävä maksuton ihotesti. Se on helppo ja nopea kysely ihosta ja ihonhoidosta. Asiakkaan vastausten perusteella Skincityn kosmetologit laativat asiakkaalle henkilökohtaisen ihonhoitosuosituksen, jonka hän saa sähköpostiinsa 1–3 arkipäivän kuluessa. Tämän jälkeen asiakas voi valita suosituksista haluamansa tuotteet ja tehdä halutessaan ostotilauksen. Ihotesti ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään.

Kosmetologin ammattitaito ja laadukkaat tuotesarjat

Skincityn tarkoin valikoitu tuotevalikoima sisältää ammattikosmetiikkasarjoja, eli hoitoloissa ja klinikoilla käytettävien sarjojen kotihoitotuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu noin viisikymmentä tarkoin valittua, perusteellisesti testattua ja tutkittua laadukasta ihonhoitoja meikkisarjaa, joilla on vahvaa näyttöä hoitotuloksistaan. Mukaan mahtuu esimerkiksi Exuviance, Dermalogica, Medik8, Clarins, Neo Strata ja Babor. Valikoimassa on myös luonnonkosmetiikkasarjoja sekä Korea-kosmetiikkaa. Edistyksellinen merkkivalikoima onkin yksi syy sille, miksi Skincityllä halutaan panostaa vahvasti palveluun ja osaamiseen. Skincity on kaikkien edustamiensa merkkien valtuutettu jälleenmyyjä, jolloin päämiehet asettavat korkeat vaatimukset kosmetologien ammattitaidolle sekä tuoteosaamisen että ihoasiantuntemuksen suhteen. Lähtökohtana Skincityllä on kuitenkin aina asiakkaan ihon tarpeet ja tavoitteet, jonka perusteella lähdetään kartoittamaan ratkaisua Skincityn laajasta ja monipuolisesta valikoimasta. Ihotestin yksi tarkoitus onkin löytää juuri ne oikeat tuotteet kullekin asiakkaalle ja sitä kautta saavuttaa parhaat mahdolliset ihonhoidon tulokset.

Skincityn verkkokaupan toimitukset ja palautukset ovat aina maksuttomia. Verkkokaupan paketti saapuu asiakkaalle 2–4 päivän kuluessa kauniisti pakattuna mukanaan myös sesonkiin sopivia ilmaisia tuotenäytteitä ja yllätyslahjoja.

www.skincity.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus