Siisti vaatekaappisi ja tienaa


Secondhandin suosio on suuressa kasvussa. Hyväkuntoiset tuotteet ovat monesti uudenveroisia, mutta ekologisempi valinta.

Emmy on Suomen suurin secondhandverkkokauppa, joka myy vaatteet puolestasi. Sinun ei tarvitse kuin lähettää hyväkuntoiset merkkivaatteesi, Emmy hoitaa loput ja tilittää tuotot sinulle.

VAATEKAAPPIMME SISÄLTÖ EDUSTAA meille toiveita, odotuksia kauneudesta, onnellisesta parisuhteesta, fiksuna näyttäytymisestä, joukkoon kuulumisesta, juhlissa koetusta pirskahtelevasta ilosta, uskottavasta esiintymisestä, piristävästä tunteesta arjessa tai onnistuneesta palaverista. Vaatteet kertovat elämästämme. Kun elämäntilanteet muuttuvat, on aika laittaa turhat vaatteet kiertoon. Tutkimusten mukaan keskimäärin 60 prosenttia omistamistamme vaatteista ei ole päässyt käyttöön kertaakaan vuoden aikana. Saat vaatekaappisi siivoamisesta hyvän mielen ja samalla tienaat mukavasti. On todellinen ekoteko luopua turhasta.

Ostamalla ja myymällä Emmyssä vaatteesi säästät tuotteiden osalta hiilidioksidipäästöjä ja vettä tuhansia litroja. Tuotteen elinkaaren pidentäminen siis todellakin kannattaa.

Se miten vaatteita ostamme, vaikuttaa paitsi yhden ihmisen myös koko planeetan elämään. Meillä kaikilla on valta päättää millaisia vaatteita ylipäätään ostamme ja kestääkö niiden matka omasta vaatekaapista toiseen. Voimme muuttaa maailmaamme aidosti paremmaksi pukeutumalla hyvin ja nauttien vaatteidemme tuomasta tunteesta. Mutta mikä parasta, voimme pukeutua kestävästi ja järkevään hintaan – kierrättäen ja hyvää tehden. Kanssamme pukeudut fiksusti sekä itsesi että maailman vuoksi. Mikään ei istu yhtä imartelevasti yllesi kuin hyvän tekeminen. Tämä on todellista voimapukeutumista.

Tutustu emmy.fi

Jaa tämä artikkeli


Muoti