Shaman Spirits panostaa laatuun, vastuullisuuteen ja kotimaisiin raaka-aineisiin


Pohjoisen puhdas luonto on suomalaisten ylpeydenaihe – ja kansainväliset vieraat ympäri maailman saapuvat nauttimaan ainutlaatuisesta luonnostamme. Samalla tinkimättömällä laadulla ja puhtaudella valmistetaan myös Shaman Spiritsin laadukkaat tuotteet.

Kuvittele suomalaisen marjametsän raikas tuoksu ja tunnelma. Samanlaisen tunnelman voit vangita cocktail-lasiisi, kun Laplandia Bilberry (mustikka) tuo metsän tuoksun ja maun huulillesi. Maku, joka on aito ja puhdas, luonnollinen.

”Suomesta löytyy maailman puhtaimpia pohjavesiä, kuten Hirsijärven pohjavesi, johon Shaman Spiritsin laadukkaat juomat valmistetaan”, kertoo Shaman Spiritsin kotimaan myynnistä vastaava Mikko Pernu.

Lappi viestii puhtautta ja luonnollisuutta. Kaikissa tuotteissamme voi maistaa pohjoisen luonnon raikkauden. Vuonna 1998 Tyrnävälle perustettu tislaamo Shaman Spirits panostaa laatuun, vastuullisuuteen ja kotimaisiin raaka-aineisiin.

”Pohjoisen luonnosta löytyy tuotteisiimme ainutlaatuisia raaka-aineita kuten marjoja. Aidoista marjoista tehdyt makuvodkamme Lingonberry (puolukka), Bilberry (mustikka) ja Aureus (lakka) kiinnostavat myös maailmalla. Suosituin vientituote eri makuisista alkoholi juomistamme on tällä hetkellä kuitenkin kahvipohjainen Laplandia Espresso, jonka maku on erinomaisen täyteläinen ja aito. Tuotteitamme viedään tällä hetkellä jo yli 20 maahan”, toteaa Mikko Pernu lopuksi.

Shaman Spirtsin laadukkaat ja ainutlaatuiset juomat ovat voittaneet vuodesta 2009 lähtien useita arvostettuja kansainvälisiä makupalkintoja. Lue lisää: www.laplandiavodka.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli