Sertifioitua unisex luonnonkosmetiikkaa Lempäälästä


Taiga Cosmetics lanseerasi maaliskuussa kasvojen ihonhoitosarjan, joka kattaa 18 tuotetta. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Lempäälässä. 

Moderni kuluttaja kallistuu tänä päivänä vastuullisesti valmistettuun tuotteeseen, josta heijastuu eettisyys, ympäristöystävällisyys ja turvallisuus. Lempäälässä valmistettavalle Taiga Cosmeticsille on myönnetty arvostettu COSMOS Natural-sertifikaatti, jonka tiukkojen kriteerien myötä voit luottaa, että ihoasi hellii luonnollinen, turvallinen ja eettinen tuote. 

Luonnonkosmetiikan käyttäjille sertifikaatti on tae laadusta ja eläinkokeettomuudesta. Tämän lisäksi Taiga luonnonkosmetiikkatuotteet ja niiden raaka-aineet ovat 100 % vegaanisia, kierrätettäviä ja biohajoavia. Sarjalle on myönnetty sertifikaatin lisäksi myös Avainlipputunnus, tunnustuksena suomalaisesta työstä. 

Pohjoisen elinvoimaa ihollesi 

Taigan tarina alkoi rakkaudesta Suomen Lappiin ja sen karun kauniiseen luontoon. Halusimme tuotteillamme tuoda pohjoisen ainutlaatuiset ominaisuudet hehkuksi ihollesi. Arvostamme puhdasta luontoamme ja omalla toiminnallamme minimoimme ympäristövaikutukset ja tuemme Suomen luonnonsuojeluliiton toimintaa. 

Taiga Cosmetics tuotesarja koostuu kolmesta ihonhoitolinjasta, joka huomioi niin herkän, normaalin kuin ikääntyvän ihon. Tuotteiden tuoksumaailmaa on kuvailtu raikkaaksi, hennon kastepisaraiseksi ja miedon rauhoittavaksi. Tuotteista peräti puolet on hajusteettomia. 

Taiga tuotteiden aktiivitehoaineet tulevat Lapin ravintorikkaasta luonnosta, vastuullisesti kerättynä. Sarjassa hyödynnetään luonnon omia tehoaineita, kuten marjojen siemenöljyjä, puiden uutteita ja pakuria. Taigan Chaga Night Cream Sensitive onkin tiettävästi luonnonkosmetiikan ainoa sertifioitu pakurivoide kasvojen ihonhoitoon. Erityismaininnan ansaitsevat kasvovoiteiden pakkaukset, jotka ovat hygieenisiä, lukittavia ja ilmatiiviitä. 

www.taigacosmetics.com

Jaa tämä artikkeli


Kauneus