Mielenrauhaa Securitaksen kodinturvapalveluilla


Securitas tarjoaa koteihin helppoa ja hinnoittelultaan läpinäkyvää kokonaisturvaratkaisua.

Kuukasiveloitus kattaa kaiken tarvitsemasi: hälytysten valvonnan, laitteiden huollon ja ylläpidon, tiedonsiirtokustannuksen sekä vartijan hälytyskäynnit. Maan kattavin vartijaverkosto takaa, että vartija on aina lähelläsi.

Laitekokonaisuus räätälöidään kodin ja asukkaiden toiveiden mukaiseksi. Securitas 24Koti- palvelussa kuukausiveloitus säilyy huokeana 31,50, vaikka laitteistoa laajennettaisiin. Laitelaajennusten kustannusvaikutus tulee ainoastaan kertaluonteiseen aloitusmaksuun. Peruspaketin aloitusmaksu on vain 235,00. Peruspaketin laitekokonaisuudella suojaa 100–120 neliöisen kodin hyvin. Laitteiston käyttö on helppoa jopa älypuhelimella kaukosäätimen ja käyttönäppäimistön lisäksi.

”Jos asiakas toivoo asennusta huomenna, käännämme joka kiven, että se onnistuu.”

Joustavaa palvelua 24/7

Hälytysvalvonta ja hälytysajovalmius palvelevat asiakkaita vuorokauden ympäri. Palveluratkaisuun on sisällytetty kaikki mitä kodinturva ratkaisu edellyttää. Huolettomuus onkin Securitaksen ratkaisujen ytimessä.

Palvelujohtaja Pekka Topp haluaa pitää Securitaksen asiakaspalvelun henkilökohtaisena.

“Pidämme asiakasrajapinnassa työskentelevien määrän pienenä ja pyrimme nopeuteen ja joustavuuteen kaikissa toiveissa. Jos asiakas toivoo asennusta huomenna, käännämme joka kiven, että se onnistuu.”

Helppoa huolettomuutta

Järjestelmän käyttöönotto on helppoa. ”Suurin osa tilauksista käsitellään puhelimitse, jonka avulla voimme tehdä tarjouksen. Itse asennus ei vie kuin tunnin tai kaksi ja järjestelmän käytön oppii hetkessä.”

Tulevaisuudessa Topp uskoo, että järjestelmät muuttuvat yhä integroituneemmiksi. “Kun IoT yleistyy, voi kaikkia kodin järjestelmiä pian käyttää yhden käyttöliittymän avulla. Se on suunta, johon myös me tähtäämme.”

www.securitas.fi/kodin-turvallisuuspalvelut

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koti ja sisustus