Saunakalusteet ovat Cariitin uusi aluevaltaus


TAIVE-mallisto haastaa perinteiset lauteet

Cariitti on aiemmin tunnettu valaistusten asiantuntijana, mutta nyt valikoimaan on tullut aivan uusi tuotekokonaisuus. Vuoden 2018 lopulla lanseerasimme saunamalliston, johon sisältyy kaikki lauteista suunnittelupalveluun. Saunan koko sisustus pukuhuoneita myöten on siis mahdollista saada Cariitilta. Saunojen sisustuksessa Cariitti halusi lähteä tekemään jotain ainutlaatuista ja visuaalisesti näyttävää. TAIVE-saunoissa onkin panostettu muotoiluun, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä unohtamatta.

Yhtenäistä designia

TAIVE-saunat sopivat saunojalle, joka arvostaa saunassa tyylikästä, skandinaavista muotoilua ja yhtenäistä ulkonäköä. Saunakalusteiden muotoilua ei kuitenkaan ole suunniteltu miellyttämään vain silmää, vaan ne ovat myös erityisen mukavat käyttää.

Lähtökohtana TAIVE-saunojen suunnittelussa oli tehdä jotain toisin. Lauteiden ulkonäössä ei ole tapahtunut suuria muutoksia vuosikausiin, joten mielestämme ei ollut järkevää lähteä toistamaan samaa. Lopputulos on TAIVE-lauteet, joiden ulkomuoto muistuttaa enemmän huonekalupuusepän valmistamaa tuotetta kuin perinteisiä lauteita.

Lauteet on valmistettu kotimaisesta koivuviilumuotopuristeesta, jonka pinnalla on eurooppalainen tammiviilu, joka on tuttu materiaali huonekaluissa, mutta jota ei ole totuttu näkemään saunassa. Linjakas muotoilu luo saunalle persoonallisen ilmeen.

TAIVE-saunatuotteilla on helppo luoda yhtenäisiä kokonaisuuksia. Saunan sisustuspaneelit mukailevat lauteiden muotoa ja ne on valmistettu samasta materiaalista. Pukuhuoneisiin on saatavissa penkit ja kaapit, jotka on tehty samoista elementeistä kuin saunan sisustus.

Saunan valaistuksen tarkoitus ei ole tuoda tiloihin vain valoa vaan myös tunnelmaa. Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaistuksesta, joten olemme asiantuntijoita siinä, miten valaistuksella voidaan korostaa haluttuja yksityiskohtia ja muunnella tilojen ilmettä.

Kotimaista laatua kaiken kattavana palveluna

TAIVE-sauna on kotimainen tuote, joka valmistetaan puusepäntyönä Espoossa. Materiaaleilla on paras mahdollinen päästöluokitus, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat turvallisia ja sertifioituja.

Materiaalien kestävyys on saunassa avainasemassa. TAIVE-lauteet ja -paneelit on käsitelty kosteudelta ja lialta suojaavalla suojavahalla, joten ne pysyvät kauniina pitkään. Suojavahalla kalusteille voidaan antaa myös toivottu sävy viidestä värivaihtoehdosta. Paneelit ja pukuhuoneiden kalusteet ovat värjättävissä samoilla sävyillä kuin lauteet.

Saunaa suunnitellessamme otamme huomioon asiakkaan toiveet projektin jokaisessa vaiheessa. Periaatteemme on, että saunan rakentamisen ei tarvitse viedä asiakkaan aikaa. Asiakkaan halutessa hoidamme saunan suunnittelun ja asennuksen avaimet käteen -palveluna, jolloin asiakkaan tehtäväksi jää lähinnä tilojen mittojen antaminen ja värin valitseminen.

Lisätiedot ja tiedustelut
Cariitti Oy
Niittyrinne 2 B, 02270 Espoo
Puh. 09-221 9040
myynti@cariitti.fi
www.cariitti.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Asuminen