Sara Parikan perheelle Ford Explorer on täydellinen valinta


Näyttelijänä ja yrittäjänä tunnettu Sara Parikka kuvailee itseään ruuhkavuosiautoilijaksi, jolle autovalinnassa tärkeitä asioita ovat tila, turvallisuus ja elämää helpottava tekniikka. Uuden autonsa Parikan perhe valitsi kotimaisen perheyrityksen Laakkosen todella kattavasta Ford-mallistosta. 

Parikan perheessä autoa käytetään erityisesti lapsiarjen pyörittämiseen kuten koulu-, eskari- ja harrastusmatkoihin. Uutta autoa hankkiessa tärkeimpänä asiana olikin, että lapset mahtuvat turvallisesti mukaan. 

”Meille oli juuri syntynyt kolmas lapsi ja oli yllättävänkin haastavaa löytää autoa, jossa olisi kaikille lapsille istuinpaikat takana. Seitsemänpaikkainen Ford Explorer osoittautui parhaaksi ratkaisuksi. Koronavuonna perheen ulkopuolisia on ollut kyydissä vähän, mutta on hyvä, että mahdollisuus esimerkiksi lasten kavereiden kuskaamiseen on olemassa”, Sara kertoo. 

Perheen Ford Explorer on plug-in hybridi, joten sillä voi ajaa sekä sähköllä että perinteisesti polttoaineella. Lyhyillä matkoilla sähkö riittää hyvin. 

”Auton kulutuksen seuraamiseen jää koukkuun ja tulee mietittyä, miten voisi ajaa mahdollisimman tehokkaasti. Täyssähköauto olisi tässä vaiheessa tuntunut vielä liian isolta muutokselta, mutta hybridillä on hyvä testata sähköllä ajamista.” 

Tekniikka ja asiantuntija-apu tärkeitä 

Saran perheessä autoon on tykästytty toden teolla, vaikka aluksi suuri koko mietitytti. Auton monet avustin- sekä turvajärjestelmät tekevät ajamisesta helppoa. 

”Pidän turvallisuutta autonvalinnassa tärkeimpänä asiana. Tässä autossa olen rakastunut erityisesti kaikkeen sen tekniikkaan. Vaikka auto on iso, en esimeriksi jännitä parkkeeraamista keskustassa, kun erilaiset ominaisuudet auttavat.” 

Saran mukaan kumpikaan perheen aikuisista ei halua käyttää liikaa aikaa autoihin perehtymiseen. Sen takia Laakkosen tarjoamalla asiantuntija-avulla on suuri merkitys. 

”Oma arki on kiireistä, joten on kivaa, että kaikesta ei tarvitse olla itse perillä. Laakkoselta saa aina apua. Viimeksi kysyimme, miten etälämmitys toimii. Tärkeää on myös se, että Laakkonen on muutakin kuin autokauppa ja esimerkiksi huollot saa samasta paikasta”, Sara summaa. 

Laakkosen Fiksudiili ja Greendiili ovat huolettomia tapoja autoilla 

FiksuDiili on yksityisleasingin kaltainen sopimus, jossa asiakas saa käyttöönsä uuden auton kiinteään kuukausihintaan 2–4 vuodeksi. Perussopimus sisältää sovitun ajokilometrimäärän, auton sekä kesä- ja talvirenkaat. Sopimus on räätälöitävissä ja muita palveluita, kuten huollot, on mahdollista lisätä sopimukseen. 

Sopimuksen päätyttyä auton voi palauttaa, ottaa käyttöönsä uuden FiksuDiili-auton tai lunastaa auton itselleen. FiksuDiili vapauttaa auton käyttäjän monista huolista, esimerkiksi auton arvon alenemisen osalta. GreenDiili-sopimus toimii samalla periaatteella, kuin FiksuDiili. Se on saatavissa Laakkosen laajan GreenDrive-malliston sähkö-, hybridi- ja kaasuautoihin. 

Tutustu tarkemmin: www.laakkonen.fi/fiksudiili

Jaa tämä artikkeli


Ura & Vaurastuminen