Sama pöytä, monta makua


Perheiden on edelleen mahdollista kokoontua saman pöydän ääreen kiireisestä arjesta huolimatta ja vaikka makumieltymyksiä, energiansaannin tarpeita ja ruokavalioita olisi monia.

Perheiden ruokakulttuurin muuttuessa erilaiset ruokailutottumukset ja -mieltymykset haastavat koko viikon ruokalistan suunnittelua. Hektisessä nykyelämässä perheruokailu tapahtuu myös yhä useammin kotiin kuljetettuna tai ravintolassa käyden.

Aina omalla maulla 

”Olemme täällä RAXissa halunneet vastata tähän haasteeseen laajalla tarjonnalla. Jokainen löytää juuri omalla maulla tuotteet, joista tykkää. Meillä pystyy syömään niin sekasyöjä kuin vegaaninenkin henkilö, löytyy salaattibuffet sekä pizzabuffet ja kaikki sopivat saman pöydän ääreen”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen. 

”Jos mietitään perheitä… jos on esimerkiksi urheilevia teinejä, sitä ruokaa menee aika paljon. Tai monesti pienemmillä lapsilla suosikkiruoat eroavat merkittävästikin aikuisten lautasista. Raxiin on hyvä tulla koko perheen kanssa, sillä täällä voi syödä niin paljon kuin haluaa tai myös herkutella kevyesti.” 

Pizzataskut ovat KotiBox-valikoiman uutuuksia

Turvallisuus on uusi normi 

Kaikki ravintolat, niin Raxikin joutui sopeutumaan ja miettimään käytäntöjä uusiksi keväällä alkaneen koronapandemian vuoksi. 

Turvalliseen asiointiin on panostettu paljon ja samalla lanseerattiin luontevasti uusi take away -valikoima, Kotibox, jonka tuotteita saa joko noutotilauksena tai kotiinkuljetuksena. Kaikki Kotibox-annokset valmistetaan tilauksesta jolloin se on varmasti tuoretta. 

Ravintoloissa jonotus on järjestetty turvavälein, pöytiä siivotaan entistä useammin, paikkoja desinfioidaan ja ottimia vaihdetaan. Raxin kassoilla on turvapleksit sekä salin puolen henkilökunnalla visiirit kasvojen suojana. 

”Varmasti osa näistä uusista toimenpiteistä tulee jatkumaan tästä ikuisuuteen. Uskon, että turvallisuus tulee olemaan kaikin tavoin paljon isommassa roolissa siinäkin vaiheessa, kun korona on taltutettu”, Sarita Lehtinen sanoo.

Ruokafilosofiaa 

Pepe-pepperonipizza on jo klassikko, mutta tutusta pizzatarjonnasta löytyy myös mm. valkopohjaista pizzaa ja kasvispizzaa. Salaattibuffan suosio kasvaa jatkuvasti ja vegaaniset proteiinit kuten Vöner ja Falafel-pyörykät tai dipattavat pikkuherkut kuuluvat jo olennaisena osana Raxin menuun. 

Tuotekehityksestä vastaava Ulla Heininen kertoo monien uusien tuotteiden syntyvän tutuista raaka-aineista yhdistellen erilaisia makuja. 

”Uusi pizza menee ensin buffaan ja jos se liikkuu, niin siirrytään seuraavalle asteelle tuotteen kehittelyssä. Asiakasnäkökulma ratkaisee.”

www.rax.fi 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli


Perhe Vapaa-aika