Raskas merirahti turvallisesti perille


Hakurahtilastin arvo on yleensä korkea. Lastina voi olla esimerkiksi isoja, kalliita tai vaikeasti korvattavia koneita tai kappaleita tai muuten erikoiskuljetusta vaativia tuotteita.

Harren & Partner groupiin kuuluvalla saksalaisella SAL Heavy Lift GmbH:lla heavy-liftereitä on 19 eli laivojen omien nosturien nostokyky on 550–2 000 tonnia. Laivoissa on tähän toimintaan erikoistunut ja koulutettu henkilöstö. Yhtiön tytäryhtiö Suomessa palvelee Suomen isojen kansainvälisten ja muiden vienti- tai tuontiyritysten lisäksi myös Ruotsissa ja Virossa.

”Hyvä asiakaspalvelumme perustuu kustannustehokkuuteen, reagointinopeuteen ja laatuun. Olemme valmiita suunnitteluun lyhyelläkin varoitusajalla ja laivamme ovat alallaan maailman nopeimmat”, SAL Heavy Lift Finland Oy:n toimitusjohtaja Peter Sandberg kertoo.

Erikoisraskaiden ja projektilaivausten kuljetuskustannus on tavallisesti korkeampi kuin perusmerirahtiliikenteessä. Lastin ja laivan turvallisuus on otettu erityisesti huomioon, joten SAL Heavy Liftillä on oma insinööritoimisto, SAL Engineering, suunnittelemassa kuljetuksia ja laskemassa esimerkiksi rahdin oikeita kiinnityskohteita ja -tapoja.

”Lasti pitää tietenkin saada ehjänä ja ajoissa perille, joten käytämme paljon aikaa ennakkosuunnitteluun yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakastyytyväisyys rakentuu luottamuksesta, osaamisesta ja korkealaatuisesta palvelusta”, Sandberg korostaa.

Lisätietoja: sal-heavylift.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka