Saimaan Oravin kylä – pala Suomen kauneinta luontoa


Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä SaimaaHoliday Oravista löytyy norppakeskus ja luontoaktiviteetteja jokaisen makuun. Tätä lomamatkaa et unohda! 

PERHEYRITYSRYPÄS SAIMAAHOLIDAY ORAVI tarjoaa majoitusta, ruokaa ja luontomatkailu-ohjelmapalveluita. ”Meillä on 16 omarantaista huvilaa, huoneistohotelli, leirintäalue, vierasvenesatama, kyläkauppa, ravintola, Saimaan suurin melontakeskus ja maailman upein norppakeskus, jossa opastettu vierailu on ainutlaatuinen kokemus”, listaa yrittäjä Marie Louise Fant. 

Linnansaaren kansallispuistosta löytyy ekohostelli ja Sammakko-niemen leirintäalue. SaimaaHoliday Oravi on sertifioitu Joutsen ympäristömerkillä. ”Vastuullinen toiminta ja luontoarvojen kunnioittaminen on meille itsestään selvyys. Olemme myös panostaneet esteettömään liikkumiseen, meillä on mm. kaksi esteetöntä safarivenettä.” 

Oravin kyläkauppa ja ravintola ovat erityisesti erikoistuneet paikalliseen kalaan ja riistaan. ”Kalastajat tuovat meille kalaa, josta teemme mm. järvikalamassaa, kalapihvejä, savukalaa ja haukikebabia. Paikallista järvikalaa myydään sekä kyläkaupan tuoretiskissä että ravintolan a la cartessa. ” 

Tieto Oravin upeista maisemista, kalaisista vesistä ja hienosta palvelutarjonnasta on kantautunut kauas. ”Meillä käy vieraita kaikkialta maailmasta. Nyt on oikea aika myös suomalaisten tutustua luonnon kansallisaarteisiimme. Tervetuloa monipuoliseen matkailukohteeseen Saimaalle, Oraviin, nauttimaan luonnonantimista ja tarjoamaan sielullesi ikimuistoinen lepohetki!” 

Tiedustelut: oravi@ saimaaholiday.net 
Norpparetkivaraukset verkkokaupasta: 
www.oravivillage.com/fi 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi Matkailu