Säästä kustannuksia ja hankkiudu papereista eroon tehostamalla tiedonhallintaa


Suomen suurin kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy pitää tärkeänä tiedonhallinnan kehittämistä, kertoo kauppias Vesa Keskinen (vas.) Erkki-Jussi Wellingille. 

Yrityksillä, kunnilla ja kaupungeilla on vieläkin saatavissa merkittäviä kustannussäästöjä tietojen käsittelyssä. 

Wellbit tarjoaa edistyksellisiä tulostus-, neuvottelu- ja dokumentinhallintaratkaisuja toimistoympäristöön. 

”Me autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja hyödyntämään tietoa koko organisaation päätöksenteossa”, kertoo WB Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja Erkki-Jussi Welling. 

Tehosta tiedonhallintaa, säästä kustannuksia 

Liian usein sähköisessä muodossa oleva tiedonkulku katkeaa ja siirtyy paperille. Vain päätyäkseen hetken kuluttua uuteen sähköiseen prosessiin. Tämä heikentää tietojen hyödyntämistä, lisää kustannuksia ja tehottomuutta sekä hidastaa toiminnan kehittämistä. 

Kun tieto siirtyy paperille kannattaa kysyä, miksi ja mihin paperia tarvitaan? Wellbitin näkemyksen mukaan kaikki tieto pitäisi käsitellä sähköisesti. DocuWare-palvelussamme kaikki tieto tallennetaan sähköiseen muotoon ja metatiedotetaan älykkäästi. Tällöin aineistot ovat kaikkien saatavilla milloin tahansa ja millä tahansa päätelaitteella: tietokone, älypuhelin, tabletti ja monet muut näyttölaitteet. 

”Asiakkaalle räätälöitävissä tulostusratkaisuissamme on tavoitteena luoda perusta loppujenkin paperien sähköistämiselle ja vähentää paperille tulostaminen minimiin. Tällä on saavutettavissa edelleen merkittäviä kustannussäästöjä”, Welling sanoo. 

Paranna palvelua ja tehosta henkilökontakteja 

Jokainen on kuullut sanan ”etätyö” viimeisten viikkojen aikana. Moni on myös huomannut, ettei kaikkea sosiaalista kanssakäymistä pysty tekemään etänä. Nykyaikaiset, kehittyneet työkalut mahdollistavat kuitenkin erittäin hyvän neuvottelukokemuksen välittämisen ja samalla ne tarjoavat kustannussäästöjä sekä kilpailuetua niitä käyttäville. 

”Nyt kysytään ratkaisuja etätyön ja etäkontaktien lisäämiseksi – organisaation toimintaa halutaan tehostaa ja tarjota samalla tunne osallisuudesta. Esimerkiksi fläppitaululle luonnosteltu prosessikaavio näkyy myös niille, jotka ovat mukana etänä”, selvittää Welling. 

”Pandemiarajoitusten aikana tarpeetonta liikkumista ja ihmistenvälisiä kontakteja halutaan välttää. Hyvien etäneuvottelupalveluiden käyttäminen nähdään nyt keskeisenä henkilöstön työkyvyn ylläpitäjänä, henkilökontaktien tehostajana ja keskeisenä kilpailutekijänä”, tietää Welling. 

”Autamme teitä löytämään oikeat viestintäratkaisut, olipa kyseessä sitten interaktiiviset videoneuvottelujärjestelmät, infonäyttöjärjestelmät tai vaikkapa jättinäytöt ulkoiseen viestintään.” 

Tehdään asiat kerrasta oikein

Meillä on aina tehty näin – suhtautuminen syö nopeasti organisaation kilpailukyvyn ja tappaa sisältäpäin. 

”Haluamme haastaa asiakkaamme nykyisen tekemisen – asiat voi lähes poikkeuksetta ja jopa yllättävän helposti tehdä paremmin. Kun asiakas havahtuu tähän, voimme varmasti auttaa heitä tehostamaan toimintaansa ja saavuttamaan merkittäviä kustannussäästöjä”, lupaa Erkki- Jussi Welling. 

WB Solutions Finland Oy eli Wellbit 

on Ricohin Corporate Partner, joka palvelee asiakkaita Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Porissa sekä Hämeenlinnassa. 

Tutustu Wellbitiin osoitteessa www.wellbit.fi.

 

Jaa tämä artikkeli


Työelämä