Saariston Kuningaskunta Kustavi kutsuu matkailijoita luokseen ympäri vuoden


Kustavissa pääset helposti tutustumaan aitoon saaristoluontoon ja saaristolaisiin. 

Kesällä järjestetään risteilyjä uniikkeihin saarikohteisiimme Isonkarin majakkasaareen ja Katanpään linnakesaareen. Myös erilaiset tilausretket merelle ja saarikohteisiin onnistuvat yritystemme kautta. 

Kustavin laadukkaat ravintolat ja monipuoliset majoitusmahdollisuudet takaavat viihtyvyyden useaksi päiväksi. Ravintolat järjestävät kesäaikaan runsaasti ohjelmallisia tapahtumailtoja. Useat majoitusyritykset tarjoavat palveluita ympärivuotisesti. 

Kustavilaiset yritykset palvelevat mielellään myös ryhmämatkailijoita. Jos olette tulossa porukalla, olkaa yhteydessä matkailuneuvontaan, niin pohditaan yhdessä sopivaa ohjelmaa.

Puitteita laadukkaille tyhy- ja kokouspäiville löytyy Kustavista usean palveluntarjoajan voimin. Saaristoluonto antaa oivan mahdollisuuden virkistäytymiseen esimerkiksi kalliokiipeily tai melonnan merkeissä. 

Saaristoluontoon ja Kustavin nähtävyyksiin voit tutustua omatoimisesti luontopoluilla sekä pyöräilyreittien avulla. Polkupyöriä ja erilaisia vesillä liikkumisen välineitä on vuokrattavissa palvelutarjoajilta. 

Kustavi sijaitsee lounaisessa saaristossa suositun Rengastien varrella. Päivittäinen linja-autoyhteys Turkuun kuljettaa autottomia matkailijoita. Veneellä tulijoista huolehtivat neljä vierasvenesatamaa eri puolilla Kustavia monipuolisin palveluin. Tervetuloa saariston syleilyyn. 

Kustavin kunta 
www.kustavi.fi 
Keskustie 7 
23360 Kustavi 
matkailuneuvonta@kustavi.fi 
Puh: 02 842 6600 

Jaa tämä artikkeli


Matkailu