Saaren Taika -tuotteilla hoidat ihoa ja siivoat luonnollisesti


Tehokkaat mutta luontoystävälliset Saaren Taika -tuotteet sopivat niin ihon- kuin kodinhoitoon. Vastuulliset raaka-aineet ja käsityö tekevät tuotteista ainutlaatuisia ja todella suosittuja. 

Saaren Taika -tuotteiden tarina alkoi tuotekehittäjä Johanna Amnelinin omassa saaristokodissa. Amnelin halusi tuoda markkinoille turvallisia, luonnollisia ja vastuullisia tuotteita, joiden jokainen raaka-aine on tarkasti valittu. Nykyään tuotesarjasta löytyy laajasti niin ihon- kuin kodinhoitoon tarkoitettuja tuotteita. 

Amnelin muistuttaa, että myös kesällä on hyvä panostaa huolelliseen ihonhoitorutiiniin. 

”Ilmansaasteet rasittavat ihoa. Antioksidant-tipitoisilla tuotteilla voidaan vähentää ilmaan pienhiukkasten vanhentavaa vaikutusta.” 

Amnelin suosittelee kesän ihonhoitoon myös Sheavoidetta. ”Kevyt ja nopeasti imeytyvä Sheavoide sisältää luonnollisesti ihoa auringolta suojaavia ominaisuuksia ja on hyvä myös auringon polttamaa ihoa rauhoittamaan. Kamomilla Sheavoide sen sijaan toimii hyvin esimerkiksi hyönteistenpistoihin.” 

Saaren Taika -tuotesarjasta löytyy hyviä täsmätuotteita aikuiselle iholle. ”Chosen by Johanna Mustikkavoide on suosittu tuote, joka suoristaa ryppyjä ja hoitaa punakkuutta. Saippuoistamme Tyrni Luksus Spa on myös hyvä esimerkiksi punaisuutta rauhoittamaan”, Amnelin kertoo. 

Hellävaraista, mutta tehokasta siivousta 

Saaren Taika -tuotteet ovat monen valinta esimerkiksi mökin siivoukseen. Biohajoavien siivoustuotteiden ympäristöjäämiä ei tarvitse miettiä. ”Siivoussaippuamme on todella suosittu, se on hellävarainen myös siivoojan käsille”, Amnelin kuvailee. 

Pyykkietikat ovat toinen jatkuvasti käyttäjien kiittämä tuote. ”Luonnollisesti hajustetut pyykkietikat saavat jopa hajusteallergisilta hyvää palautetta. Tuotteita voivat siis käyttää ne, joille muut hajusteet aiheuttavat oireita.” 

 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus