Saaren Taika tarjoaa hellävaraisia ja luonnonmukaisia tuotteita iholle ja kotiin


Vastuullisuus ja luonnollisuus ohjaavat Saaren Taika -tuotteiden valmistusta. Laadukkaista raaka-aineista ja huolella kehitetyistä resepteistä syntyy tuotteita, jotka hellivät ihoa ja puhdistavat kodin ekologisesti. 

”Olemme täysin vegaaninen Salon saaristossa toimiva yritys. Tuotteemme valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, ne ovat biohajoavia, eikä niistä aiheudu haittaa esimerkiksi vesistöihin”, aloittaa yrityksen tuotekehittäjä ja perustaja Johanna Amnelin. 

”Eniten saamme palautetta siitä, että tuotteet yksinkertaisesti toimivat jopa pitkäaikaisiin iho-ongelmiin. Erityisesti talvella ja sen jälkeen on suomalaisten iho kovilla.” 

”Pakkanen ja sisälämmitys kuivattavat, suomalainen iho kaipaa kosteutusta kesään saakka”, Amnelin huomauttaa. 

Tuotteiden käyttäjillä on vahvat suosikkinsa valikoimassa. 

”Kärjessä on esimerkiksi Kamomilla Sheavoiteemme. Sitä voi käyttää niin ötökän pistoihin, ihottumiin, atooppiselle iholle tai akneen”, Amnelin kuvailee. Voide ei sisällä voimakkaita lääkeaineita, joten sitä voi käyttää päivän mittaan aina tarvittaessa. 

Muita suosikkeja ovat suolasaippuat, jotka auttavat paitsi ihovaivoissa, voivat myös vähentää esimerkiksi hienhajua. Palashampoilla taas on selätetty päänahan kutinaa. Myös teepuusaippua on kestosuosikki. 

”Moni koko ikänsä aknesta kärsinyt aikuinen nainen on kertonut saaneensa siitä avun. Kevään aikana tuomme kosmetologien käyttöön myös huippulaadukkaan professional-kosmetiikkasarjan.” 

Aidosti puhdasta siivoukseen ja pyykkäämiseen 

Kosmetiikan lisäksi Saaren Taika valmistaa luontoa säästäviä siivoustuotteita. 

”Siivoussaippuamme tehdään perinteisen Marseille-saippuan reseptillä, mutta ilman palmuöljyä, jota moni vastuullinen kuluttaja pyrkii välttämään”, Amnelin kertoo. Siivoussaippua on monipuolinen tehopuhdistaja, joka sopii yhtä lailla auton ja ikkunoiden pesuun kuin uunin puhdistamiseen sekä nyrkkipyykkiin. 

Saaren Taika -pyykkietikat ovat täysekologisia ja tutkitusti biohajoavia, niitä voi siis käyttää huoletta vaikka mökillä. 

”Omat tuoksureseptimme ovat saaneet hyvä palautetta, jopa hajusteallergikot kertovat voivansa käyttää pyykkietikkaamme.” 

shop.saarentaika.com 

Alennuskoodilla Ila12 saat Saaren Taika nettishopista shop.saarentaika.com 20 % alennuksen. Koodi on voimassa 31.5.2020 asti. Syötä koodi kassalla tilausta maksaessasi. 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus