S1 Networks luo tiiviitä asiakassuhteita henkilökohtaisella otteella


S1 Networksin toimitusjohtaja Thomas Willberg sekä myyntijohtaja Mika Baggström.

Yritysten verkkoratkaisuja ja puhepalveluja koko Suomeen tarjoava S1 Networks on aidosti kotimainen ja asiakkaita kuunteleva vaihtoehto. Räätälöidyt ratkaisut ja joustavuus erottavat yrityksen isommista kilpailijoistaan. 

”Teemme töitä suurella sydämellä, arvostaen ja kunnioittaen asiakkaita”, aloittaa yrityksen toimitusjohtaja Thomas Willberg. Hän korostaa sen merkitystä, että asiakkaat tunnetaan aidosti. 

“Emme myy väkisin mitään, vaan mietimme asiakkaalle oikeasti parhaat ratkaisut. Olemme myös jatkuvasti aktiivisia asiakkaan suuntaan, tarkistamme onko palvelu yli- tai alimitoitettu ja vastaako se päivän hintatasoa.” 

2011 perustettu S1 Networks tunnetaan erityisesti nopeasta valokuidusta ja siihen fokusoiminen on ollut yksi menestyksen takaaja. “Olemme todenneet, että ei kannata tehdä kaikenlaista puolihyvin, vaan keskittyä ydinosaamiseemme ja sen kehittämiseen. Emme kopioi muita, vaan mietimme omat fiksummat tapamme toimia”, Willberg toteaa. 

Joustavuuden rooli on hyvien asiakassuhteiden kehittämisessä avainasemassa. “Pienemmän operaattorin etu on se, että voimme räätälöidä ratkaisut asiakaskeisseittäin. Lisäksi kauppatapamme poikkeaa niin, että kartoitamme myös asiakkaan IT-Infran tilanteen, tähän isoilla toimijoilla ei ole resursseja”, toteaa yrityksen myyntijohtaja Mika Baggström. 

Uudet palvelut kaikkien yritysten saataville 

Yrityksen uusi tuote on Pilvikaista, jonka avulla yritykset saavat suoran ja tietoturvallisen kaistan julkisiin pilvipalveluihin. “Isot operaattorit ovat tarjonneet tätä jo aiemmin, mutta todella kalliiseen hintaan. Kauttamme palvelu on mahdollinen myös muille kuin todella suurille yrityksille”, Willberg kertoo. 

Oikea hintataso on yritykselle selkeä kilpailuetu. “Väitän, että olemme ihan kansallisesti onnistuneet laskemaan valokuidun hintaa”, Baggström toteaa. Yritys myös kehottaa asiakkaita kilpailuttamaan rohkeasti. “Moni pelkää palveluntarjoajan vaihtamista, mutta kanssamme vaihto ei vie asiakkaalta aikaa.” 

Oikean tiimin merkitys on yrityksen toiminnassa tärkeä. “Pieni, mutta osaava porukka sekä tarkkaan valitut laitteet ja yhteistyökumppanit mahdollistavat, että voimme tarjota hyvää laatua kustannustehokkaasti. Panostamme siihen, että otamme töihin vain juuri oikeita ihmisiä”, Willberg summaa. 

Jaa tämä artikkeli


Yrityspalvelut