Ripsien taikaa


Miraque Premium Magneettiripsien suunnittelija ja yrityksen omistaja Riikka Pääkkö kiinnittää silmiini toinen toistaan uhkeammat ripset, välissä otetaan kuva, ja lopuksi silmissäni säihkyvät Miraque Premium -malliston pisimmät DivaNiina -ripset. En muista nähneeni itseäni näin kauniina vuosiin ja kuulen suustani sanat ”voisin ottaa nämä ripset ihan arkikäyttöönkin.” Minä, joka tunnistin sanat magneetti ja ripset erikseen, enkä koskaan ollut kuullutkaan niitä yhdistettynä sanana. Liimattavia tekoripsiä olin aiemmin käyttänyt juhlatilaisuuksissa ja kestoripsistä en ollut kiinnostunut, koska omatkin olivat ihan hyvät. Myönnän, että minulla oli omat epäilykseni, mutta lähdin avoimin mielin leikkiin mukaan ja se kannatti.

Mitä kaikkea opin ja kuulin

Synteettisestä silkkikuidusta valmistetut allergisoimattomat ripset ovat täysin vegaaniset, niissä on markkinoiden pienimmät magneetit ja ne valmistetaan käsityönä. Aiemmin kosmetologina työskennellyt Pääkkö halusi tehdä täydellisesti istuvat ripset asiakkailleen ja pitkän kehitystyön tuloksena syntyivät aidoilta ripsiltä tuntuvat ja näyttävät mallisuojatut

Miraque-ripset

Laadunvalvonta on tarkkaa, jokainen ripsipari kulkee myös verkkokaupan lähetyksiä hoitavan Tinja Lindbergin silmien alta ennen kuin ne lähtevät eteenpäin kuluttajalle.

Käyttöopastusta saa joko verkosta, www.miraque.fi, tai koulutettujen jälleenmyyjien toimesta. Sitä suositellaan!

”Vasta-alkajalle suosittelisin Natural 121 -mallia, joka on puolen silmän malli. Se on todella luonnollinen ja siitä on helppo lähteä liikkeelle. Veikkaan myös, että tosi nopeasti rohkeus kasvaa ja uskaltaa lähteä kokeilemaan näyttävämpiä malleja”, kertoo yrityksen kaupallinen johtaja Anne-Maria Immonen.

Paikan päällä saan opastuksen ja harjoittelen sekä omilla sormilla että pinsetillä laittoa. Lähden kotiin upeat räpsyt silmissä ja pää täynnä ohjeita ripsiviidakossa selviytymiseen.

Omat ripset | Natural121 | Volume221
Volume 232 | Glamour332 | DivaNiina431

Selviytymistarina kotona

Irrotan magneettiripset ohjeiden mukaisesti liu’uttamalla magneetit toisistaan. Onnistui. Ripsissä on siis ylä- ja alaliuskat ja väliin jäävät omat yläripset. Riikan vinkin mukaisesti ”puolikkaat” ovat puolet helpommat, pitää paikkansa. Niiden laitto luonnistui samantien, kunhan muistin yhden tärkeimmistä neuvoista; muotoile ripsiliuskat ensin kaarevaan muotoon, jep, se auttaa heti. Ripset muotoutuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen omien silmien malliin ja vain paranevat käytön myötä, kyllä.

Koko silmän mallia pitää kyllä vähän harjoitella. Hapuilevan alun ja kolmen päivän yrittämisen jälkeen sekin alkaa sujumaan. Kun magneetit napsahtavat paikoilleen, on ihan voittajafiilis. Yritys palkitaan silmänräpäyksessä.

www.miraque.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus