Repolar on perheyritys, joka valmistaa pihkan vaikuttaviin aineisiin pohjautuvia hoitotuotteita


Viime vuosina antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien esiintyvyys on kasvanut nopeasti. Antibioottiresistenssi lisää sairastavuutta, kuolleisuutta sekä terveydenhuollon kustannuksia. Suomalainen Repolar kehittää tuotteita edistämään ihmisten sekä eläinten terveyttä ja siten vähentämään antibioottien tarvetta. 

 

Repolar Eläintuotteet 

  • AniWash Hoitoshampoo rauhoittaa eläinten iho-ongelmia mm. hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja ärsytystä. Hellävarainen shampoo ei kirvele rupisella, märkivällä tai rikkinäiselläkään iholla. AniWash tasapainottaa ihon kosteustasapainoa, aikaansaaden kauniin ja kiiltävän karvan. Se sopii siten myös peruspesuihin. Sisältää kuusenpihkan antimikrobisten, rauhoittavien ja hajuja neutraloivien ainesosien lisäksi piroctone olaminea, joka tuhoaa hilsettä aiheuttavia mikro-organismeja sekä normalisoi solujen uusiutumista. 

  • AniVox on hellävarainen korvahuuhde lian, vahan ja tulehduseritteen poistoon. Marsuilla tehtyjen tutkimusten ja vuosien käyttökokemuksien perusteella voidaan todeta, että AniVoxia on turvallista käyttää, vaikkei eläimen tärykalvon ehjyyttä olisikaan tarkastettu. Ei sisällä kirveleviä happoja, alkoholia eikä hajusteita. 
  • AniWipe Hoitopyyhkeillä voi pyyhkiä ihan koko eläimen kirsusta hännänpäähän: silmät, korvat, huulipoimut, anturanvälit, nivuset, vulvan poimut, peräaukon ja kaikki ärtyneet ihoalueet, jotka kaipaavat puhdistusta. Laadukas ja kunnolla märkä pyyhe. 
  • AniDes Haavasuihke on tarkoitettu eläinten rikkinäiselle, ärtyneelle ja märkivälle iholle. Tämä tuote pitäisikin löytyä jokaisen eläintalouden tarvikepussista. AniDes sopii loistavasti mm. akuuteille haavoille ja ruhjeille, uivien koirien märkiviin ihorikkeisiin, sekä hyönteisten ja punkkien puremiin. 

Repolar tekee tuotteiden kehitystyötä rakkaudesta eläimiin 

Repolarin lippulaiva, haavojen hoitoon tarkoitettu Abilar 10 % Pihkasalva pohjautuu perinteiseen, paksuun raakapihkaan. Koska Abilaria on käytetty loistavin tuloksin eläintenkin haavoille, on eläimille kehitetty eläinten oma pihkasalva Abilar VET. Uutta teknologiaa edustava Ani-eläintuotesarja ei perustu raakapihkaan, vaan Repolarin kehittämiin ei-tahmaisiin pihkaliuoksiin. In vitro -tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä pihkaliuokset tappavat hyvin laajakirjoisesti tyypillisesti iholla ja korvissa tulehduksia aiheuttavia bakteereita, hiivasieniä ja jopa antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita. 

Lue lisää: repolar.com/fi/categories/tuotteet-elaeimille 

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika