REJ Designkuivain – Suomalaista käsityötä suomalaisiin koteihin


Kuparista on moneksi ja siitä on monia mielikuvia. Joillekin se on tuotantotehtaan linjastossa eteenpäin värähtelevä raaka-aine, toiset mieltävät sen kullansävyiseksi musiikki-instrumentiksi, kun taas joillekin se tuo mieleen mummun piirongin päällä nököttävät pölyllä hunnutetut kahvipannut. Kuparista taipuvat myös kotimaiset kuivaimet, REJ Design -kuivaimet. 

Järvenpäässä sijaitseva Rej- Design Oy tuottaa vuodessa tuhansia käsintehtyjä korkealaatuisia ja muotoilultaan innovatiivisia sähkö- ja vesitoimisia kuivaimia. Tämän alan asiantuntijaksi yritys on kasvanut 65 toimintavuoden aikana. Kuivaimien laatukriteerit ovat korkealla, mutta niin ovat myös kriteerit, jotka liittyvät yrityksen vastuullisuuteen, ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. “Vastuullisuus on meille tärkeä arvo. Haluamme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että maapallo pysyy elinkelpoisena, kehitys on kestävää ja ihmiset voivat hyvin. Toimintaamme ohjaavat suunnitelmat ja päivittäiset teot, joilla lunastamme asetetut tavoitteet. Yksi tavoitteista on muun muassa huomioida tuotteiden raaka-aineiden ja tehtaalta syntyvien materiaalien käyttötehokkuudet ja kierrättäminen. Pääraaka-aineemme kupari on 100-prosenttisesti kierrätettävää materiaali,” kertoo Rej-Design Oy:n toimitusjohtaja Pertti Ura. 

Kaikki REJ Design -kuivaimet valmistetaan kotimaisena käsityönä korkealaatuisesta kuparista. REJ Design tehtaalla nuoren sukupolven toimesta
kuivaimiin juotetaan siistit ja pitävät liitokset.

Rej-Design Oy:n tehtaalla tuotepäällikkö Arto Halosen käsittelyssä kupari on taipunut jo yli 43 vuotta. Mistään jokapäiväisestä voimamiehen työnäytteestä ei ole kyse, koska kupari on luonteeltaan hyvinkin taipuisaa ja ammattitaitoisissa käsissä siitä syntyykin mitä hienoimpia esineitä. Halosen ammattitaitoisessa käsittelyssä kuparista valmistuu funktionaalisia design-kuivaimia. ”Huolellisesti valmistetuista kuivaimistamme kumpuaa vahva ammattiylpeys ja taidokas käsityön jälki. ” toteaa Ura, joka on ylpeä Halosen ja koko henkilökunnan ammattitaidosta ja sitoutumisesta. 

Rej-Design Oy työllistää oman tuotantotehtaan lisäksi lukuisia kotimaisia eri alojen toimijoita. ”Meille on tärkeää, että voimme tarjota laadukkaita tuotteita, joiden valmistuksella tuemme suomalaista työtä ja viemme yhdessä Suomea nousuun näinä aikoina,” kertoo Ura. 

Kodin tärkeys ja sisustuksen merkitys on korostunut viime kuukausina. Kotimainen, laadukas ja muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen, mutta myös samalla tyylikäs osa kodin sisustusta ja tämän vuoksi se mielletään nykyaikaisen kodin perusvarustukseen. REJ Design -sähkö- ja vesitoimiset kuivaimet ovatkin nousseet kotitalouksissa suureen suosioon kattavien kuivaus mahdollisuuksien vuoksi ja niiden ulkonäkö on tehnyt vaikutuksen tyylipuhtaudellaan ja käytännöllisyyden. 

Ostamalla REJ Design -kuivaimen tuet suomalaista työtä. Katso lisää www.rejdesign.fi

Rej-Design Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-merkkiä kantavien yritysten Onhan siinä Avainlippu-kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa yhteiskuntavastuullisuudesta ja kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme takana. 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi