RAKENNAMME TILAA MENESTYKSELLESI RAKENNUSPROJEKTIT OPTIMAALISELLA SISÄLLÖLLÄ


  • toimitilahalleja teollisuuteen ja logistiikkaan avaimet käteen -toimituksina teräsrunkokokonaisuudet kuorirakenteineen asennettuna 
  • teräsliittopilarit ja WQ-palkit monikerrosrakennuksiin työmaatoimituksina 
  • liikunnan monitoimihallit, katsomorakennukset, stadionit 
  • julkisivuverhoukset uudis- ja saneerauskohteisiin 

TRUTEC OY on kotimaan markkinoilla toimiva kokenut rakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla rakentaen erilaisia toimitiloja ja myymälöitä, liikuntahalleja, voimalaitosrakennuksia sekä teräsrakenteita ja julkisivutoimituskokonaisuuksia. 

Yhdessä laajan yrittäjävetoisen kumppaniverkostomme kanssa mahdollistamme jokaiseen projektiin parhaat osaajat sen erityisvaatimukset huomioiden, kertoo Trutec Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kapela. 

YHTEYS JO LUONNOSVAIHEESSA Truteciin: Rakentamista suunnittelevan asiakkaankannattaa olla Truteciin yhteydessä jo hankkeen luonnosvaiheessa. Näin voimme antaa asiakkaalle optimaalisenja erittäin kilpailukykyisen tarjouksen, jossa hyödynnetään laadukasta suunnitteluosaamista ja vakiorakenteita. 

Lupaamme asiakkaan tarpeeseen optimoidun suunnitteluratkaisun sekä kilpailukykyisen toimitusajan, jolloin asiakas saa nopeasti tilat tuottavaan käyttöön.

ASIAKAS SAA projektin ajan täyden rakennusprosessinläpinäkyvyyden. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla voimme kertoa hankkeen projektin osa-alueiden päivittäisen statuksen. Asiakaalle on tärkeää nähdä, että projekti etenee aikataulun mukaisesti ja rakennus on käyttöönotettavissa sovitusti. 

PANOSTAMME kovan kysynnän vuoksi voimakkaasti julkisivuliiketoimintaan, jossa tarjoamme asiakkaillemme uusimmat julkisivurakentamisen tuotteet. 

PARHAILLAAN rakennamme mm. Matinkylän harjoitusjäähallin teräsrakenteet Espooseen, Wärtsilän logistiikka- keskusvaraston teräsrakenteet Vaasaan sekä liikuntahallia ja myymälää Seinäjoelle KVR:nä. Kun tarvitset toimitilahallia, liikuntahallia, voimalaitosrakennuksen, teräsrunkorakenteita tai näyttävää julkisivua rakennusprojektiisi, soita meille! 

TRUTEC OY 

Hitsaajankatu 20, Helsinki 
Runkotie 18, Seinäjoki 
tarjoukset@trutecoy.fi • trutecoy.fi 

Toimitilahallit / Teräsrakenteet: Tero Pellinen 040 594 0426 Jukka Kapela 050 506 6757 
Teräsrakenteet / Etelä-Suomi: Nikolai Makarov 0400 542 060 
Julkisivut / Toimitilahallit: Tuomas Anttila 050 400 9057 

 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes