Hyvinvointi ja kauneus koostuvat monesta tekijästä


Usein kuulee puhuttavan siitä, mitä kaikkea meidän pitäisi tehdä pysyäksemme pirteinä, mutta kohtuus kaikessa. Itse noudatan liikunnassa sitä, mitä voin tehdä menemällä kotiovesta ulos, eli kävely sauvoilla tai ilman. Saan suurta nautintoa metsästä ja vuodenaikojen vaihtelusta.

Uskon, että meillä naisilla pitää olla omaa aikaa. Mene vaikkapa ystävättären kanssa nauttimaan hieronnasta tai jalkahoidosta. Ihana hemmotteluhetki on myös aamiainen ystävien kanssa. Tästä saa hyvän mielen päivään, kun samalla käydään jokaisen asioita läpi ja tsempataan toinen toisia. Ihmissuhteet ovat aarteita, joista tulee huolehtia.

Silmälaseilla ja ihonhoidolla piristystä ulkonäköön

Silmälasit kuvastavat kantajaansa! Tänä päivänä valikoima on laaja ja jokaiselle löytyy oma malli. Laseilla pitää tietysti nähdä, mutta myös istuvuus on tärkeää. Oikea kehysmalli antaa kohotusta kasvoille. Pyöreä muoto antaa reippaan, sporttisen fi iliksen ja sopii esimerkiksi kapeille kasvoille, kissamainen malli on naisellinen suosikki.

Kauneudessa tärkeäksi iän myötä tulee ihon menetetyn hehkun takaisin saaminen hoidoilla ja tuotteilla. Ihonhoitotuotteista haluaisin nostaa kasvoseerumin, jota käytän aamuin illoin voiteiden alla. Meikkituotteista tärkein on ohut meikkivoide, jonka tarkoitus on tasoittaa, suojata ja antaa ryhtiä kasvoille. Ihon hehkua lisätään voidemaisella poskipunalla, joka antaa raikkautta. Piste i:n päällä on pirteä huulipuna!

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Kauneus Kauneus ja terveys