PUUMALAN PISTOHIEKALLA pääset toteuttamaan matkailualuetta Geopark-kohteeseen!


Pistohiekan matkailualue sijaitsee Puumalassa norpista tunnetun Lietveden rannalla.

Ainutlaatuinen luonto, upeat hiekkarannat ja legendaarinen tanssilava houkuttelevat runsaasti matkailijoita tälläkin hetkellä. Pistohiekka on myös Saimaa Geopark -kohde. Luonnetta tuovat hiekkarantojen välissä Saimaasta kohoavat kalliot, joiden luo rakentuvat parhaillaan uuden Pistohiekan ensimmäiset majoitustilat sekä sauna- ja ravintolamaailma. 

Tilaa uusille toiminnoille on vielä tarjolla runsaasti! Puumalan kunta omistaa 17 tonttia ja etsii aluetta toteuttamaan investoreita sekä operaattoreita. Nyt on sopiva hetki liittyä rakentamaan uutta Pistohiekkaa, sillä kaava ja kunnallistekniikka ovat jo valmiina.

Alue on rakentamiselle suotuisaa mäntymaastoa ja kooltaan 39 ha, mikä käsittää 20 300 kerrosneliömetriä ja 7 korttelissa jopa 700 majoituspaikkaa. 

Pistohiekalle on laadittu uuden sukupolven matkailun kehittämisen ja puurakentamisen konseptit, joita on mahdollista hyödyntää. Puumalassa matkailu on nousussa ja yhteistyöverkostot kattavat.

Alueelle on sujuvat liikenneyhteydet kantatie 62:n ja Puumalan Saaristoreitin varrella. Sijainti Saimaan sydämessä on vertaansa vailla, tartu siis tilaisuuteen. 

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja alueesta antaa Puumalan kunnanjohtaja Niina Kuuva, p. 050 375 8541, niina.kuuva@puumala.fi

Jaa tämä artikkeli


Elinvoimainen Suomi