Pumpattava lattiatasoite tuo tehoa työhön ja laatua lattiaan


Suomalainen perheyritys Kiilto on tuonut markkinoille uudet pumpattavat lattiatasoitteet, joiden saatavuuden varmistaa Forssan kuivatuotetehtaan osto. Kiillon pumpputasoiteliiketoiminta onkin vahvassa kasvussa. 

Voimme nyt tarjota asiakkaillemme saumattoman ”tuote palveluna” -konseptin eli pumpputasoitetta voidaan valmistaa ja toimittaa yksittäisten pakkausten sijaan vakioituna bulkkituotteena ketterästi asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin”, myyntipäällikkö Eero Katajamäki esittelee. 

Uusi tasoitemateriaali perustuu Ruotsissa kehitettyyn tuotteeseen ja on selvästi erilaista aiempiin Kiillon pumpputasotteisiin verrattuna. Kiilto valmistaa erilaiset pumpputasoitteet matto- ja parkettipinnoille, lämpölattioille, epoksilattioille sekä teollisuuslattioille. Matala-alkaliset tasoitteet ovat turvallisia myös kosteuden ja sisäilman kannalta. 

Tämän vuoden aikana uutta materiaalia on pumpattu jo useita miljoonia kiloja eri työmailla. 

Siististi pumppuautolla 

 

Valmis jauhe toimitetaan pumppuautossa työmaalle, jonka pihassa jauhe sekoitetaan pumppuautossa automaattisesti. Ainoat vaatimukset työmaalla ovat vesiliitäntä ja tarvittaessa sähkö. Sekoituksen jälkeen valmis tasoiteaine pumpataan rakennuksen kerroksiin. 

Lattiapinta valmistuu nopeasti ja vähentää käyntejä työmaalla. Pakkausjätteen määrä vähenee, tasoitetta ei tarvitse suojata säältä eikä tasoitesäkeille tai työmaasiiloille tarvitse varata säilytystilaa ahtailla työmailla. 

Tehokkuutta ja laatua 

Kiilto tekee pumpputasoitteen jakelussa logistista yhteistyötä Kangasalan Pumppauskeskuksen kanssa koko maan alueella. Yritykseen on tulossa lisää uutta pumppukalustoa syksyllä. 

”Pumppauspalvelu on ollut kysyttyä ja olemme saaneet Kiilto-yhteistyöstämme hyvää asiakaspalautetta. Kalustomme on erityisen sopivaa juuri bulk-pumppaamiseen. Kohteissa voi olla isotkin lattiapinta-alat ja paksut tasoitekerrosvahvuudet, jotka voidaan tällä menetelmällä tasoittaa nopeasti”, Pumppauskeskuksen toimitusjohtaja Pasi Utukka kertoo. 

Kangasalan Pumppauskeskus toteuttaa koneellisesti lattiatasoituksia Kiillon lattiatasoitteilla sekä uudis- että korjausrakennuskohteisiin ja rakentaa myös lattialämmityskokonaisuudet. 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Talous ja johtaminen