Puhtia päivään välipaloista!


Konttaaminen ja liikkumisen oivaltaminen sekä kehittyminen ylipäätään kuluttavat huikeasti energiaa. Koska pieneen vatsaan ei kerrallaan paljon mahdu, on hyvä huolehtia säännöllisestä energiatankkauksesta.

Semperin valikoimassa on runsaasti erilaisia herkullisia makuvaihtoehtoja. Jos haluat täyttävämmän vaihtoehdon, voit kokeilla kätttövalmista puuroa tai tuotetta, jossa on hedelmiä sekoitettuna esimerkiksi jogurttiin tai kauraan.
Erilaiset hedelmä- ja marjasoseet maistuvat takuulla jälkiruokana tai välipalana myös taaperoille ja aikuisillekin.

Huoletonta ruokailua
Arjen kiireessä ei aina ehdi valmistaa välipalaa ja silloin välipala pussissa on hyvä vaihtoehto – ei pilkkomista ja kuorimista. Pussit sopivat lapsen käteen, joten lapsen on helppo puristaa ja syödä ihan itse.

Mukana menossa!
Pussit ovat myös käteviä ottaa mukaan retkille, matkoille, harrastuksiin ja treenikassiin. Korkin ansiosta koko määrää ei
tarvitse syödä tai syöttää kerrallaan.
Nopea energiatankkaus kätevästä pussista!

Ei mitään ylimääräistä
Pakkauksesta on luettavissa kaikki mitä tuote sisältää, joten voit tarkistaa mistä tuote on valmistettu. Tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria, sillä makeus on peräisin hedelmissä ja marjoissa olevasta luontaisesta sokerista. Vain 100%:sti yksinkertaisia aitoja makuja, ei sen kummallisempaa.
Nopea energiatankkaus kätevästä pussista!

Vain parasta lastenruokalaatua
Tiesitkö, että lastenruoalle on asetettu tiukemmat vaatimukset kuin tavanomaisille elintarvikkeille? Lastenruoat eivät saa sisältää esimerkiksi väri-, säilöntä- tai makeutusaineita. Lastenruoissa ei myöskään ole korkeitajäämiä torjunta-aineita eikä raskasmetalleja. Tässä kohtaa laki on tiukimmillaan, koska kaikilla lapsilla on oikeus hyvään ruokaan.

https://www.semperlastenruoka.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Terveys