Puhtaus, hygienia ja pumput erikoisosaamisena


”Kun asiakkaalla on ongelma, hän ottaa meihin yhteyttä. Silloin keksimme ongelmaan ratkaisun ja rakennamme laitteen asiakkaan tarpeen mukaan”, sanoo Sauli Kärkkäinen. 

Teollisuudessa esiintyy päivittäin useita kriittisiä ja haastavia puhdistustarpeita, jotta tuotanto pääsee jatkumaan katkeamatta, laatukriteerit täyttäen. Finfinet räätälöi ja toimittaa mittatilaustyönä korkeapainevesitekniikan ratkaisut mm. pesuun ja puhdistukseen, huomioiden käyttövarmuuden ja optimoidun energiankulutuksen. 

Tämä vuosi on viimeistään opettanut arvostamaan puhtautta ja korkeita hygieniatasoja niin tuotannossa kuin loppukäyttäjien arjessa. Puhdistustapoja eri tuotannoissa on teknologian kehityksen myötä pystytty lisäämään – ja hyvä niin. 

Perinteinen höyry-, kylmä- ja kuumavesipesu on edelleen monilla tuotannonaloilla päivittäinen puhdistustapa erilaisissa tiloissa, säiliöissä, alustoissa ja laitteissa. ”Rakennamme mittatilaustyönä asiakkaan tarpeen pohjalta erilaisiin kohteisiin vesihydrauliikkalaitteita, putkityöt ja pumppujen toimitukset mukaan lukien”, kertoo Finfinetin pitkäaikainen toimitusjohtaja Sauli Kärkkäinen. 

Sauli Kärkkäisen motto on koko uran ajan ollut selkeä: ”Lamaa tai muuta poikkeusaikaa ei ehdi ihmetellä ja surra. Tuotantoa ja tarjontaa muokataan kysynnän mukaan.” 

Niinpä tänäkin vuonna, vaikka vienti tiettyjen perinteisempien laitteiden osalta on yskinyt, Finfinetin tulos ei notkahda. ”Nyt on tarjottu keski- ja korkeapainepesureita ja erilaisia puhdistusyksiköitä uudenlaisiin tarpeisiin kaikkialle Suomeen. Meillä ei tarjouspyynnön saavuttua jäädä ihmettelemään, vaan hetkessä olemme jo pohtimassa sopivaa ratkaisua asiakkaalle. Myös asennus sujuu nopeasti”, Kärkkäinen lupaa. 

Säiliön puhdistus onnistuu helposti ja nopeasti säiliönpesimellä. Pyörivä pää pesee säiliön huolellisesti joka puolelta.

Energiataloudellisuus ja vastuullisuus samassa paketissa 

Kärkkäinen on huomannut, että yhä useampi asiakas laskeskelee tänä päivänä energian kulutukseen kuluvia euroja miettien samalla toimintaansa ympäristövastuun näkökulmasta. Näin tehdään myös Finfinetillä. 

”Vaihtamalla vanha matalapainepesu uuteen korkea- tai keskipainejärjestelmään, säästää vedenkulutuksessa helposti 40 % ja tämä on merkittävä ero vesilaskun maksajalle. Usein pesuvesi on vielä kuumaa. Takaisinmaksuaika uuden, isommankin laitteiston hankinnalle on vain kuukausia ja hyöty ympäristölle moninkertainen”, Kärkkäinen huomauttaa. 

Finfinet 

Teollisuuteen tarkoitettujen korkeapaineyksiköiden, pumppujen, painepesureiden ja tarvikkeiden ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. 

Speck-pumppujen virallinen maahantuoja ja asiantuntija matala-, keski- ja korkeapainejärjestelmät kaikkialle Suomeen oma tuotekehitys, suunnittelu, asennus ja huolto vientiä kaikkialle maailmaan. 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi