PULAHDUS RENTOUTTAVAAN KYLPYYN OMASSA PIHASSA


Yhä useampi haluaa pitää huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Wellness on kasvava trendi ja panostaminen omaan itseen on entistä sallitumpaa. Moni haluaa arkeen myös hiukan luksusta. Tulevaisuudessa yhä useammasta kodista löytyykin jonkinlainen allas.

”Altaissa vietetään aikaa yhdessä, pidetään hauskaa, rentoudutaan ja kuntoillaan. Esimerkiksi Jacuzzin hierontaominaisuudet ovat kattavat”, Pro Pation toimitusjohtaja Jari Vahtola toteaa.

Suomen sääoloista johtuen yhä useampi hankkii pihaansa uima-altaan. Pro Patio myy yksioikeudella Suomessa Jacuzzin® ja Wellisin porealtaita sekä omaa Poreisiin-mallistoa. Uima-allasmerkeistä myynnissä on Niveko ja Luxe Pools sekä kylpytynnyreistä Skargards.

”TALVELLA ON ITSE ASIASSA PARHAAT KYLPYKELIT.”

Yrityksen tarina sai alkunsa 12 vuotta sitten, kun yrityksen perustaja hankki Hollannista ulkoporealtaan perheelleen ja päätyi tuomaan niitä maahan enemmänkin. Ensimmäiset sata allasta myytiin perustajan kotitalon pihasta. Nyt Pro Patio on ulkoporealtaiden suurin maahantuoja ja viime vuosina valikoima on laajentunut myös sisäporealtaisiin, kylpytynnyreihin ja uima-altaisiin.

Halutessaan Pro Patiolta voi ostaa altaan avaimet käteen -palveluna, jolloin kaikki tulee valmiina toimituksineen ja asennuksineen, ja asiakas pääsee suoraan kylpemään. Asiakas saa nauttia altaastaan joka päivä. Pro Patio antaa muun muassa säännöllisesti vinkkejä altaan hoitamiseen ja altaille on oma huoltopalvelu, joka auttaa ongelmatilanteissa.

Ulkoallas voi Suomen vaihtelevissa säissä tuntua hankinnalta, joka jäisi ehkä vähäiselle käytölle, mutta nykyaikaiset ulkoporealtaat on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Ulkoporealtaan vesi vaihdetaan 2–3 kertaa vuodessa, joten käyttö on helppoa ja vaivatonta.

”Talvella on itse asiassa parhaat kylpykelit. Pro Pation myymät altaat on valmistettu Suomen sääoloihin”, Vahtola kertoo.

Pro Patiolla on yli kymmenen vuoden kokemus ulkoporealtaiden myynnistä. Ammattitaito ja johtavat brändit takaavat nautinnolliset kylpyhetket.

www.propatio.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli