MERKITTÄVIÄ SÄÄSTÖJÄ TYÖMAIDEN TARVIKEHANKINTOIHIN


”Kyllä teiltä saa kaikkea.” Näin kiteytti eräs asiakas saadessaan työmaalle ProMart Oy:n tarviketoimituksen. Oikeassa hän onkin, sillä asiakkaille on toimitettu tavaraa aina lumikengistä teepusseihin. Yritys palvelee rakennus- ja teollisuusyrityksiä nopeina tarviketoimituksina suoraan työpisteisiin.

”Asiakkaamme säästävät pientavaroiden hankintaan käytettävää aikaa hyödyntämällä palveluitamme, ja näin he voivat keskittyä oman työnsä tekemiseen. Helpotamme heidän arkeaan henkilökohtaisilla, digitaalisilla ja logistisilla palveluillamme. Ne takaavat pientavaroiden nopean, vaivattoman ja kustannustehokkaan hankinnan”, toteaa kehitysjohtaja Hannu Pajula.

”Helpotamme heidän arkeaan henkilökohtaisilla, digitaalisilla ja logistisilla palveluillamme.”

Tunti työmaalta pois maksaa paljon, ja erityisen korkeiksi kustannukset nousevat, jos työvaihe ei etene puuttuvien tarvikkeiden vuoksi. ProMart huolehtii tavaroiden riittävyydestä hyllytys- ja työmaapalvelunsa avulla. Työmaille tai asiakkaan tiloihin pystytetään asiakastarpeiden mukainen palveluvarasto, jossa tarvikkeille määritellään kulutukseen perustuvat varasto- ja täyttömäärät. Itsepalveluvarastoratkaisussa asiakkaan ottaessa hyllystä tarvikkeita tieto välittyy ProMartille mobiilisovelluksen ja QRkoodien avulla.

ProMart palvelee etenkin teollisuutta, rakentamista, korjaamoita ja kunnossapitoa ympäri Suomea. Perinteisen teknisen tukkukaupan sijaan yhtiö kuvailee itseään dynaamiseksi palveluyritykseksi, joka rakentaa tuote- ja palveluvalikoimansa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Asiakas saa juuri sitä, mitä haluaa ja mikä eniten hyödyttää hänen toimintaansa, olipa kyse sitten satunnaisista pientarviketarpeista tai jatkuvasti tuotannossa tarvittavista tuotteista.

Esimerkkilaskelma ajantuhlauksesta

TUNTI TYÖMAALTA POIS —> a’ 100 €/h x 1,5 h x 2 hlö = 300 €/ostosreissu
OSTOSREISSUJA —> 2 x viikossa = 600 €/viikossa
600 € x 50 viikkoa = 30 000 € vuodessa

Henkilökohtaista palvelua useasti viikossa

ProMart panostaa henkilökohtaiseen palveluun. ”Teemme viikossa noin 600 asiakaskäyntiä lähes 30 edustajan voimin. Olemme aidosti asiakkaan luona paikan päällä ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja auttamassa teknisissä kysymyksissä”, Pajula korostaa.

Lue lisää: www.promart.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Infrastruktuuri Rakentaminen Rakentaminen 2020