Profin Oy valmistaa kotiisi lasiliukuseinät, jotka kestävät sekä aikaa että käyttöä


Profinin arvoihin kuuluu jatkuva kehitystyö, joka takaa parhaat mahdolliset tuotteet niin toimivuuden, ulkonäön kuin teknologian osalta. On myös ensiarvoisen tärkeää, että on rohkeutta mennä jatkuvasti eteenpäin. Vain näin voidaan taata asiakkaalle aikansa huipputuote – lasiliukuseinä, joka asettuu moitteettomasti osaksi kodin sisustusta.

Profin on aidosti kotimainen yritys, joka valmistaa tuotteensa alusta alkaen perustamispaikkakunnallaan Pudasjärvellä. Yritys yhdistää tuotteisiinsa perinteisiä puusepäntaitoja ja modernia teknologiaa, joista syntyvät korkealuokkaiset lasiliukuseinät. Myyntiyksikön johtaja Janne Ylinen iloitsee, kuinka alansa huipputuotteissa kohtaavat innovatiivisesti näppärä tekeminen sekä puun ja lasin taidokas yhdistäminen.

Koti on meistä useimmalle se kaikkein tärkein paikka. ”Siksi haluammekin osaltamme varmistaa, että sinne valitaan lasiliukuseinä, joka lunastaa lupauksensa vielä vuosienkin jälkeen asettuen moitteettomasti osaksi sisustusta tuoden samalla mukanaan vuodenajan mukaan vaihtuvat maisemat”, Ylinen havainnoi.

Kodin viihtyisä ulkonäkö on luonnollisesti osa asumismukavuutta. Ja koska nykyään arvostetaan mahdollisimman valoisaa ja avaraa kokonaisuutta, on Profinin lasiliukuseinä vastauksen tuova ratkaisu, joka yhdistää parvekkeen tai terassin osaksi sisätiloja.

Profinin lasiliukuseinien aikaa sekä käyttöä kestävä lopputulos varmistetaan jokaisessa vaiheessa aina suunnittelupöydältä raaka-aineiden valintaan ja varsinaiseen valmistukseen saakka. Osa asiakkaan huipputasoista kokemusta on myös asennus- ja huoltopalvelut. ”Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saa sujuvasti meiltä kaikki tarvitsemansa palvelut koko tuotteen elinkaaren ajan”, Ylinen kertoo.

Profin Oy onkin keskittynyt täysin lasiliukuseinien valmistukseen. Tästä syystä fokus säilyy ja moderni teknologia osataan yhdistää osaksi korkealuokkaisia materiaaleja. Raaka-aineina käytetäänkin pääasiassa tiheäsyistä mäntyä. Sen ominaispiirteet ovat moitteettoman hyvät sekä rakennusteknisten arvojen, lämmönläpäisyn että desibeliarvojen osalta. ”Tämä merkitsee, että tuotteitamme voidaan käyttää menestyksekkäästi jopa alueilla, joissa on häiritsevää lentokoneiden melua”, Ylinen mainitsee.

Puhuttaessa ääriolosuhteista Ylinen kertoo lisäksi kuinka suurista lasipinnoista voi nauttia asumismukavuudesta tinkimättä myös vaikkapa tornitalojen ylimmissä kerroksissa sekä meren rantojen myrskytuulissa. ”On ilo palvella asiakkaitamme ympäri Suomen kaikenlaisissa kohteissa. Meillä Profinillä on silmää hivelevä, tiivis ja hiljainen lasiliukuseinä-ratkaisu Hangosta Utsjoelle”, naurahtaa Ylinen ja kannustaa ottamaan yhteyttä.

profin.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus