Porvoossa vietät minilomaa arjen yläpuolella!


Porvoon kesään kuuluvat jokiristeilyt, shoppailu, ravintolat ja ihanan tunnelmalliset hetket Vanhassa Porvoossa. 

Aktiivinen lomailija löytää Porvoosta myös paljon kivaa tekemistä koko perheelle. Keskustassa sijaitseva Kokonniemen laskettelukeskus on kesäisin alamäkipyöräilijän unelma. Kokonniemi Bike Parkista saat välineet ja opastuksen jännittävään lajiin. Reittejä on jo kahdeksan ja lisää on tulossa. Tässä lajissa mennään hissillä ylös ja painovoimalla alas.

kokon.ski/bikepark

Kesä ei olisi kesä ilman saaristoa ja veneilyä. Hyppää jokiristeilijän kyytiin tai tilaa venekuljetus Bout.fi-palvelun kautta. Pellingin saaristo on nähtävyys, jonne pääset myös autolla ja lossilla. Island Riddles -saaristoseikkailu vie sinut Tove Janssonin ja muumien jalanjäljille. Luvassa on ikimuistoinen päivä kauniissa saaristomaisemassa tutun muumikirjan Kuinkas sitten kävikään? johdattelemana. islandriddles.com

Entä jos jäisit auringonlaskuun? Porvoon tunnelmasta pääsee parhaiten nauttimaan, kun viipyy kaupungissa pidempään. Hyvin nukutun yön jälkeen näet kaupungin mahdollisuudet uusin silmin. Porvoon Huvilat vuokraavat tyylikkäitä villoja saaristossa. porvoonhuvilat.fi.

Aktiiviseen lomailuun löydät sopivat välineet Elämyspoukaman kautta. Lähde meloen katsomaan miltä Porvoo näyttää joelta tai mereltä käsin. elamyspoukama.fi.

Jos kuitenkin olet enemmän maakrapu ja kulttuuri kiinnostaa, niin löydät Doerz.com/visitporvoo -palvelusta erilaisia tapoja tutustua kaupunkiin paikallisen seurassa. Miltä kuulostaa dekkarikierros kirjailijan seurassa, kirpputorikierros tai taidekävely historiallisessa Vanhassa Porvoossa? Tai vaikkapa suklainen herkkukierros, joka päättyy Brunbergin uuteen tehtaanmyymälään? brunberg.fi

Nauti lomasta tunnelmallisten hetkien kaupungissa – Porvoossa.

www.porvoo.fi/miniloma

Jaa tämä artikkeli


Matkailu