Porkkalan Marinassa tapahtuu


Porkkalassa Marinassa tapahtuu taas uutta ja mielenkiintoista. Palvelutarjontaa on entisestään laajennettu, mielenkiintoisia tapahtumia on pitkin kesää ja viihtyisyyteen on jälleen on investoitu lisää. 

Porkkalassa Marinassa tapahtuu taas uutta ja mielenkiintoista. Palvelutarjontaa on entisestään laajennettu, mielenkiintoisia tapahtumia on pitkin kesää ja viihtyisyyteen on jälleen investoitu lisää. “Kesän hienoja tapahtumia varten olemme laajentaneet palveluita ja lisänneet ruokailumahdollisuuksia.”, sanoo Mika Harlo, satamakapteeni. 

Palvelut 

Tämän kesän uutuutena on kansainvälinen viinikonsepti 19 Crimes jolle on avattu baari vanhaan makasiiniin. Terassia on myös laajennettu, tarjolla on nyt myös katettu osio. Lisäksi tarjoilua vauhdittamaan on avattu myös uusi anniskelupiste. “Näillä uudistuksilla pyrimme entistäkin sujuvampaan tarjoiluun viihtyisässä kokonaisuudessa, jossa esiintyjätkin ovat paremmin esillä”, toteaa Nora Harlo. 

Ruokailu 

Klubiravintola jatkaa korkeatasoista tarjoiluun entiseen tapaansa. Lisäksi uutuutena on sunnuntaibrunssi kesäkuusta alkaen joka sunnuntai. Lisäksi sunnuntaisin aloittaa toimintansa JettiPizza. “JettiPizza toimittaa rannikon ja saariston asukkaiden tilaukset suoraan laiturille”, kertoo Mika. 

Tapahtumat 

Kesän jokaisena viikonloppuna Porkkala Sessions tarjoaa laadukasta musiikkia valtakunnan huippumuusikkojen toimesta. Kesälle kiinnitettyinä ovat jo suomalaisen musiikkimaailman ikonit Maarit Hurmerinta ja Einö Grön sekä moni muu artisti. 

Porkkalan Marina Racessa ottavat Hangon Regattaan suuntaavat veneet leikkimielisesti mittaa toisistaan su 3.7- ma 4.7. Nämä uniikit veneet todella ovat näkemisen arvoisia!”, innostuu Nora. 

eFoil-maailmancupin osakilpailu 

eFoilauksen maailmancupin Suomen osakilpailu ja lajiesittely pidetään Porkkalassa 30.7.2022. 

Maailmalla ja myös Suomessa suuren suosion saavuttanut eFoilaus ja sen huippunimet saapuvat Porkkalan luonnonkauniisiin maisemiin tulevana kesänä. Rennon, kilpailullisen sekä hyvin näyttävän lajin parhaimmisto kokoontuu ottamaan mittaa toisistaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. ”Porkkalan Marina ja sen tyyni lahdenpoukama tarjoavat loistavat puitteet Suomen osakilpailulle”, sanoo lajin maailmanmestari, suomalainen Antti Koskinen. 

Viikonlopun aikana on kilpailun seuraamisen lisäksi mahdollista myös tutustua laajemminkin lajiin ja sen harrastusmahdollisuuksiin jo 29.7 klo 17 alkaen, jolloin varikko-alue aukeaa yleisölle. Kisoihin ja varikolle on vapaa pääsy. 

Dragetintie 10 802480 Kirkkonummi 

Puh. 0400 350 403 

porkkalanmarina.fi

Jaa tämä artikkeli


Matkailu Vapaa-aika