POP Pankki – palkittua pankkipalvelua kaikille


POP Pankki menestyy tarjotessaan edelleen henkilökohtaista palvelua asiakkailleen, myös verkossa. POP Pankki Tampereen uusi POP Online -palvelu onkin kehitetty vahvasti pankin omien asiakkaiden toiveiden pohjalta. 

Onneksi vielä jokaisen on mahdollista saada oikeaa pankkipalvelua: siis sellaista, jossa asiakas saa kertoa kokeneelle, paikalliselle asiantuntijalle tilanteensa ja tarpeensa, ja tämä oma yhteyshenkilö etsii parhaan ratkaisun. 

”Näin me POP Pankissa täällä Pirkanmaalla olemme toimineet Tampereen konttorin perustamisvuodesta 1999 asti. Aidosti hyvän henkilökohtaisen palvelun vuoksi POP Pankki on myös voittanut Suomen parhaan henkilöasiakaspalvelupankin ykkössijan jo kymmenen vuotta peräkkäin Epsi Ratingin tutkimuksessa”, vahvistaa POP Pankki Tampereen pankinjohtaja Maarit Vähäsaari. 

POP Pankki -ryhmällä ja sen 21 jäsenosuuspankilla on juurensa satavuotisessa historiassa. POP Pankit ovat itsenäisiä, alueellisesti toimivia, jäsentensä omistamia osuuspankkeja, joilla on asiakkaiden keskuudessa vahva luottamus. Palveluita kehitetään tarpeen mukaan, asiakkaita kuunnellen. 

Ihmisen kokoinen pankki nyt ja tulevaisuudessa 

”Kolme vuotta sitten meille avattiin kulmakunnan lämminhenkisin kiinteistönvälitystoimisto, POP Kotikauppa, palvelemaan pirkanmaalaisia asunnon myyjiä ja ostajia. Tänä vuonna käynnistettiin laajemmin POP Online -palvelu. Siellä voi hoitaa kaikki henkilöasiakkaan palvelut maksuliikenteestä lainoihin, säästämisen, sijoittamisen tai vaikkapa lakiasiantuntijoiden tarjoamiin perunkirjoituksiin tai edunvalvontavaltakirjoihin”, Vähäsaari kertoo. 

POP Onlinen asiakasvastaava toimii täysin samoin kuin kollegansa kivijalkakonttorissa. Uutta digitaalista konttoripalvelua on ollut käynnistämässä palvelupäällikkö Minna Laakso. 

”Positiivinen vastaanotto on ollut ilahduttavaa. Pystymme palvelemaan laajasti ja henkilökohtaisesti yhä useampia asiakkaita. Moni kodinremontoija, -vaihtaja ja -rakentaja arvostaa sitä, että kotisohvalta voi oman pankkiyhteyshenkilönsä kanssa käydä läpi laina-asioitaan helppokäyttöisen Online-palvelun avulla. Palvelu toimii älylaitteesta riippumatta, kunhan vain on selain ja nettiyhteys. Tapaamiseen voi liittyä useampi henkilö sijainnista riippumatta”, hän kertoo. 

Asiakkaasta pidetään siis jatkossakin hyvää huolta palvelukanavasta riippumatta. ”Mikäli asiakas haluaa tavata kasvotusten konttorilla, sekin järjestyy. Emme ole korvaamassa perinteistä palveluamme vaan toimme rinnalle monen kiireistä arkea helpottamaan nykyaikaisen digipalvelun. Oma tuttu, rautaisen ammattitaidon omaava yhteyshenkilö palvelee kanavasta riippumatta jokaisen asiakkaan talouden turvaavalla elämänkaari-ajattelulla”, Vähäsaari lisää. 

POP Pankki palvelee – Hae asuntolaina www.poppankkionline.fi 

  • Klikkaa lainahakemukselle 
  • syötä hakemukselle tarvittavat tiedot 
  • hae lopuksi konttoriksi pankkihaku-kohdasta ”online” 
  • yhteyshenkilösi tutkii hakemuksen (ei lainarobotti) 
  • olemme yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa 

Tai varaa suoraan aika neuvotteluun POP Onlinen asiakaspalvelijoilta: 

Anssi Salminen, asiakasvastaava, 040 7583 184 

Sanni Keskinen, asiakasvastaava, 040 7583 182 

Minna Laakso, palvelupäällikkö, 040 4806 803 

POP Pankki Online 020 1645 000

Jaa tämä artikkeli


Asuminen Rakentaminen