Pohjan Kruunun laituri on kesäelämän keskus


Miltä kuulostaisi toiminnallinen laituri, joka laajentaisi kesäpuuhasteluun sopivaa aluettasi veden päälle? Auringonoton lisäksi tilaa olisi veneelle, illanistujaisille ja grillijuhlille.

Pohjan Kruunu Oy on suunnitellut rantaihmiselle ihanteellisen, aivan uudelleen ajatellun laiturimalliston. Kaikki laiturit tehdään kotimaisena puusepäntyönä Kangasalla.

NÄYTTÄVÄ JA KESTÄVÄ

Laiturimallisto on mielenkiintoinen, sillä eri muotoisista toisiinsa liitettävistä paloista voi koota omiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Näyttävimmässä Rannan Kruunussa on samassa komeudessa uimalaituri, venepaikka ja grilliterassi. Yhden elementin kantavuus on 900 kg ja koko laiturin jopa 3100 kg. Laiturin voi pitää ympärivuotisesti paikallaan vedessä ilman ylösnostotarvetta.

Puurunkoiset laiturielementit rakennetaan painekyllästetystä terassilaudasta kelluvien putkiponttonien päälle. Asennuksessa palat kytketään toisiinsa ja valmis laituri ankkuroidaan rantaan ja pohjaan. ”Me voimme hoitaa laiturin paikalleen asti avaimet käteen -toimituksena”, lupaa laituri-idean kehittelijä Olli Juurakko.

RAKENNUSTARVIKKEIDEN SAATAVUUS JA HINNANNOUSU HUOMIOITAVA

”Puutavaran kova kysyntä on aiheuttanut kestopuun rajun hinnannousun kevään aikana”, kertoo projektipäällikkö. Tämän vuoksi uusia laitureita ei enää valmisteta tälle kesälle. Varastossa oleva rajoitettu erä myydään kampanjahintaan, joka on erikoiseen markkinatilanteeseen suhteutettuna houkutteleva.

TILAAJILLE ILMAINEN LAITURIGRILLI!

Laiturinikkari haluaa tarjota mukaan kuitenkin vielä hieman ekstraa: ”Kesäetuna tarjoamme kaupan päälle upean katetun Carelia- grillin”.

Katso laiturimallit netissä: www.laituri.net

POHJAN KRUUNU OY
  • Julkisivujen saneeraukseen erikoistunut yritys www.pohjankruunu.fi
  • Uusin aluevaltaus on monikäyttöisten laiturien valmistus.
Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika