Plantur 39 auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä neljänkymmenen ikävuoden jälkeen


PLANTUR 39 -tuotteet sisältävät ainutlaatuista fytokofeiiniyhdistelmää, joka on yhdistelmä kofeiinia, sinkkiä, niasiinia ja fyto-flavonoideja. Kofeiini kulkeutuu hiusjuuriin ja tukee niiden normaalia toimintaa. Erilaisten vaikuttavien aineiden yhdistelmä stimuloi hiuspohjaa, mikä auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä keski-iän aikana ja jälkeen.

Tuotteiden helppokäyttöisyys ja kätevyys tekevät tuotteista erinomaisen lisän hiustenhoitoon. Helppo levitettävyys, lyhyt kahden minuutin vaikutusaika ja luotettavuus tekevät tuotteista hyvän valinnan monille erilaisille käyttäjille.

Täysi valikoima tuotteita – käyttäen tehokkaita vaikuttavia aineita

Plantur 39 tarjoaa monipuolisen tuotesarjan erilaisille käyttäjille. Shampoot ja hoitoaineet ohuille, hauraille tai värjätyille hiuksille auttavat ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä hiuslaadusta riippumatta. Lisäksi Plantur 39 -sarjaan kuuluu helposti käytettävä hoitoneste, jota voidaan käyttää suoraan kuiviin hiuksiin sekä päivinä, jolloin hiusten pesu ei ole tarpeen. Suosittelemme käyttämään Plantur 39 hoitonestettä tai shampoota päivittäin.

Plantur 39 -tuotteet ovat erinomainen valinta, sillä ne auttavat ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja tarjoavat myös ratkaisuja hiusten sävyttämiseen. Tummille ja vaaleille hiuksille löytyvät omat sävyttävät tuotteensa ja lisäksi Plantur 39 -sarjasta löytyy hopea sävyttävä -linja korjaamaan ei toivottuja keltaisia sävyjä. Tuotteista on tarjolla sekä shampoot että hoitoaineet, myös sävyttävät tuotteet auttavat ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä.

Kaikki Plantur 39 -tuotteet löydät apteekistasi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hiukset