Pirkkalan Mustikka tarjoaa viihtyisiä kerrostalokoteja loistavalla sijainnilla


VRP Länsi-Suomi Oy on toiminut Pirkanmaalla pitkään ja rakentanut useita kohteita myös Pirkkalassa. Asunto Oy Pirkkalan Mustikka on kolmas yrityksen rakentamista asuintaloista samalla alueella, idyllisen Pereentien läheisyydessä.

VRP Länsi-Suomi Oy:n odotukset ensi vuoden kesän lopulla valmistuvan Pirkkalan Mustikan suhteen ovat hyvin positiiviset.

– Ensimmäiseen alueen taloon muutettiin viime kesänä ja olemme saaneet sen asukkailta erittäin hyvää palautetta, VRP Länsi-Suomi Oy:n hankekehityspäällikkö Ilkka Hjerppe.

Myös Pirkkalan Mustikka on herättänyt runsaasti kiinnostusta. Nyt noin kuukauden kestäneen ennakkomarkkinointivaiheen aikana jo puolet asunnoista on varattuna. VRP on tehnyt näiden varausten pohjalta aloituspäätöksen ja rakentaminen alkaa kesäkuussa.

Kuusikerroksisessa kerrostalossa on tarjolla vaihtoehtoja kompaktista 25 neliön yksiöstä tilavaan yli 65 neliön perheasuntoon. –

Erityistä asunnoissa ovat poikkeuksellisen tilavat, lasitetut parvekkeet, joista suurin on jopa 13,5 neliöinen. Ne tarjoavat todella paljon lisätilaa aikaisesta keväästä syksyyn, mainitsee BO LKV:n myyntijohtaja Eero Konttila, joka toimii myös Pirkkalan Mustikan kiinteistönvälittäjänä.

Asumisen helppoutta tuovat myös suoraan talon alla sijaitseva autohalli ja hissi, jolla pääsee kätevästi kellarikerrokseen. Asukkaille merkittävää etua tuovat myös omatonttisen talon kohtuulliset asumiskustannukset.

– Vuokratontillisiin taloyhtiöihin verrattuna Mustikassa on siis huomattavasti alhaisempi vastiketaso, Konttila toteaa.

Erinomaiset palvelut ympärillä

Pirkkala on pidettyä ja arvostettua aluetta, joka vetää asukkaita myös ympäröiviltä paikkakunnilta. Kunta on noussut jo pidempään korkealle sijalle Kuntarating -asukastyytyväisyystutkimuksissa.

– Tässäkin kohteessa varauksia ovat tehneet myös ulkopaikkakuntalaiset, mikä korostaa entisestään alueen vetovoimaa, Konttila sanoo.

Pirkkalan Mustikan läheisyydestä löytyvät sekä palvelut että koulu ja päiväkoti, joten perusasiat toimivat hyvin. Kulkuyhteydetkin ovat erinomaiset.

– Pitkällä tähtäimellä monelle tulevalle asukkaalle merkittävä seikka voi olla myös se, että vieressä olevan Naistenmatkantien reunaan on tehty ratavaraus ratikalle, Hjerppe esittelee.

Sijainti on myös luonnonläheinen. Loukonlahden maisemista löytyvät mm. ulkoilumaastot, venesatama ja uimaranta talviuintipaikkoineen.

Tutustu kohteeseen osoitteessa:

https://bo.fi/uudiskohteet/as-oy-pirkkalan-mustikka/ tai https://www.vrp.fi/asunnot/as-oy-pirkkalan-mustikka/
tai soita lisätietoja Eero Konttila 0500 622699

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi