Pirkanmaan Voimia Oy on ihmisläheinen, kehittymiseen kannustava ja hyvinvointia tukeva työpaikka


Ateria- ja puhtauspalveluja tarjoava Pirkanmaan Voimia Oy saa työntekijöiltään kiitosta henkilökuntaa arvostavasta ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen panostavasta otteesta. Alasta kiinnostuneille yhtiö tarjoaa hyvän mahdollisuuden kouluttautua ja päästä kiinni töihin myös ilman aiempaa tutkintoa. 

Ammattioppilaitoksella palveluesihenkilönä toimivan Jenni Niemen (pääkuvassa) koulutus-ja työtausta ovat ruokapalvelu- ja ravintola-alalta. Pirkanmaan Voimia Oy:n hyvä maine sai Niemen hakemaan uutta työtä kesällä 2020. 

”Yhtiö on Pirkanmaalla näkyvä toimija, ja olin tehnyt sen kanssa yhteistyötä jo edellisessä työpaikassani. Tiesin, että tämä uusi työ antaisi minulle mahdollisuuden kehittyä esihenkilönä”, hän kuvailee. 

Niemi kokeekin, että työssä kehittymistä tuetaan työantajan puolelta erityisen hyvin. Tavoitteiden asettamiseen kannustetaan ja niitä voidaan pohtia yhdessä oman esihenkilön kanssa. Niemi tekee tällä hetkellä restonomin ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, ja työnantaja on tukenut myös tätä. 

Mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä monipuolisesti kehuu myös Ulla Kulmala, joka toimii Tampereen uimahallien puhtaanapidosta vastaavana palveluesihenkilönä sekä tekee asiantuntijatehtäviä virasto- ja vapaa-ajan palveluissa. 

”Työssä näkee paljon ja pääsee moneen mukaan. Lisäksi työnkuvassani on hyvässä balanssissa toimistotyötä ja ihmisten kanssa toimimista. Henkilöstö, asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat työn rikkaus”, hän kuvailee. 

Yhtiössä halutaankin mahdollistaa vaihtelevat työtehtävät, esimerkiksi työpistettä voi vaihtaa yhtiön sisällä ja kokeilla sen kautta uutta. 

Hyvinvointia ja erinomaisia etuja 

Työn sisällön lisäksi Pirkanmaan Voimia erottuu muista toimijoista hyvillä eduillaan. Työntekijöille tarjotaan esimerkiksi liikunnan- ja kulttuurin etuja sekä maksuton lounas. Myös lomia karttuu ensimmäisten vuosien jälkeen reilusti. 

”Lisäksi meillä on aina työvälineet ja -laitteet kunnossa, mikä takaa työn sujuvuuden ja parantaa hyvinvointia”, Niemi kertoo. 

Sekä Niemi, että Kulmala nostavat esille myös työnantajan vakaana pysyvän työtilanteen ja luotettavuuden. Varsinkin korona-ajan jälkeen moni työntekijä voi arvostaa tätä. 

”Meillä ei tarvitse pelätä riittääkö työtä myös jatkossa”, Kulmala kiteyttää. 

Työhön kiinni vaikka heti 

Pirkanmaan Voimia sopii yhtä lailla alalla jo toimineille, uteliaille uusille kyvyille ja alanvaihtajille. Työuraa pääsee luomaan matalalla kynnyksellä, koska yhtiö tarjoaa paljon vaihtoehtoja työn ohessa kouluttautumiseen. Mahdollisuutena ovat esimerkiksi oppisopimuskoulutus sekä työssä oppiminen. 

”Meillä on ollut myös paljon esimerkiksi elintarvikealan opiskelijoita, jotka ovat antaneet hyvää palautetta saamistaan työelämätaidoista”, Niemi kertoo. 

Kulmala toteaa, että työ sopii kaikille ateria- tai puhtauspalveluista kiinnostuneille. 

”Meillä voi kehittyä myös molempien alojen monisaajiksi. Emme edellytä tutkintoa, oikea asenne ja motivaatio riittävät. Meiltä saa hyvän perehdytyksen ja ohjausta myös koulutukseen”, hän kertoo. 

Uutena aloittavat työntekijät voivat odottaa lämmintä vastaanottoa ja auttavaisia kollegoja. 

”Työyhteisömme on erittäin positiivinen ja ammattitaitoinen. Aina saa apua ja yhteistyö toimii. Meillä on paljon ihmisiä eri taustoista ja monimuotoisuus tuo uusia näkökulmia oman työn tekemiseen”, Niemi summaa. 

Meillä on tällä hetkellä avoimena dieettikokin tehtäviä. Haemme myös puhtauspalvelusta kiinnostuneita innokkaita uusia osaajia uimahallisiivoojan rekrytoivaan koulutukseen. Kevään aikana tulee haettavaksi lisää uusia mielenkiintoisia tehtäviä. Tulemme hakemaan mm. palvelutyöntekijöitä, siivoojia, palveluesihenkilöitä sekä liiketoiminnan esihenkilöitä ja asiantuntijoita. 

Meillä on myös jatkuva avoin haku, joten voit osoittaa kiinnostuksesi Voimian tehtäviin milloin vaan! 

Käy katsomassa avoimet tehtävät osoitteessa www.voimia.fi/toihin 

Seuraa meitä myös Instagramissa, Twitterissä, LinkedInissa ja Facebookissa. 

Jaa tämä artikkeli


Rekry