Iloa ikkunaremontista


Ikkuna- ja ulko-oviremontti on osa sisustusta

Sisustus on valon, varjon ja värien leikkiä. Pienellä suunnittelulla saa ikkuna- ja ulko-oviremontilla kotiin uutta ilmettä samalla, kun päivittää talon lämmöneristyksen, tiiviyden ja raittiin ilman saannin.

Ensin on hyvä perehtyä vaihtoehtoihin. Aiemmin ikkunoiden sisäväri oli joko valkoinen tai tummanpuhuvan ruskea, mutta tänään Piklakselta löytyy yli 200 peittomaali- ja kuultovärisävyä.

Mikä parasta, ulko-ovien sekä terassiovien sisävärit ovat samat kuin ikkunoiden sisävärit. Suunnittelun tueksi voi tutustua ideagalleriaan Piklaksen kotisivuilla.

Toiseksi kannattaa selvittää hintavaikutukset eri asioille. Pääovi voi olla kaksivärinen, eli ulkopuolella voi olla oma värinsä, joka seuraa talon ulkoväritystä ja sisällä oma värinsä, joka myötäilee sisustusta.

Ikkunoihin voi valita huonekohtaisesti oman sisävärin säilyttäen ulkopuolen värin kaikissa samana. Valintojen hintavaikutukset saa selville Piklaksen verkkokaupassa.

Kolmantena on hyvä miettiä, tekeekö remontin itse vai hankkiiko ammattilaisen apuun. Piklaksella on valtakunnallinen PiklasKumppanien verkosto, joka hoitaa remontin avaimet käteen -periaatteella. Remontin hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti, mutta kustannuksista antaa osviittaa blogi Piklaksen kotisivuilla.

Hyvään kauppatapaan kuuluu hinnoittelun läpinäkyvyys ja asiakkaan päätöksen kunnioittaminen

Remonttien kotimyynnin ylilyönnit – erityisesti iäkkäiden ihmisten painostus pikaiseen päätöksentekoon taloudellisesti merkittävien remonttien yhteydessä ovat olleet otsikoissa tahraamassa alan mainetta. Piklas toimii vastuullisesti hyvien kauppatapojen mukaisesti; hinnoittelu verkkokaupassa on läpinäkyvää, PiklasKumppani antaa tarjouksen remontista eriteltynä myös työn osalta ja asiakkaalle annetaan aito harkintarauha päätöksentekoon. Näin toimien asiakkaalle jää remontin jälkeen iloinen mieli.

www.piklas.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Asuminen Koti ja sisustus