Pienet ja suuret projektit Gigantin yritysmyynnistä


Gigantin projektimyynti porskuttaa eteenpäin vauhdilla. Kodinkoneet remonttiprojekteihin, verkot ja televisiot hotelleihin, sähköiset opasteet myymäläketjuihin – nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista tehtävistä, joita Gigantti on toteuttanut asiakkaille kaikkialla Pohjoismaissa. Joillekin voi tulla yllätyksenä se, että Gigantti tarjoaa ihanteellisen vaihtoehdon esimerkiksi tuotteiden toimitukseen ja asennukseen huoneistoihin suuremmissa rakennusprojekteissa. Gigantilla on usean vuoden kokemus projektimyynnistä, ja Pohjoismaiden suurin kulutuselektroniikka- ja kodinkoneyritys voi toimittaa koko paketin nopeammin, vaivattommin ja parempaan hintaan kuin kukaan muu.

Kyse ei kuitenkaan ole vain siitä, että tuotteita pystytään toimittamaan. Gigantti tulee usein jo varhain mukaan projektiin. Jo suunnitteluvaiheessa urakoitsijat, rakennuttajat, hotellien omistajat ja muut voivat hyödyntää Gigantin asiantuntijahenkilöstöä. He osaavat tunnistaa asiakkaan tarpeet, antaa hyviä neuvoja lakisääteisistä vaatimuksista, keskustella tuotteiden valinnasta, tarjota apua julkisissa hankinnoissa, selvittää odottamattomia haasteita – ja pitää huolen kaikista muista asioista, jotka on selvitettävä ennen projektin alkamista.

Suunnitteluvaiheessa monet asiakkaat arvostavat Gigantin erittäin laajaa valikoimaa. Tämä tarkoittaa asiakkaiden näkökulmasta sitä, ettei heidän tarvitse sitoutua mihinkään tiettyyn toimittajaan, vaan he voivat vapaasti valita ne tuotteet ja valmistajat, joihin he ovat tottuneet tai jotka kiinnostavat muista syistä. Tällöinkin vuoropuhelu Gigantin ammattilaisten kanssa varmistaa, että asiakas saa ratkaisun, joka vastaa parhaiten projektin tarpeita ja budjettia. Gigantti voi tarvittaessa tulla myös vastaan ja rahoittaa projektimyyntiä, mikäli sille on tarvetta.

”Logistiikka helpottuu huomattavasti, kun Gigantti pystyy toimittamaan kaikki projektissa tarvittavat tuotteet.”

Ajalla on suuri merkitys

Aika on yksi suurten ja monimutkaisten projektien haasteista. Tuotteita on toimitettava juuri oikea määrä ja juuri haluttuna ajankohtana. Kun esimerkiksi kiinteistökompleksin asuntoja uusitaan, on kodinkoneiden saavuttava viikon kuluessa yhteen kiinteistöön ja seuraavalla viikolla toiseen kiinteistöön. Tavaroita ei saa toimittaa liian aikaisin tai liian myöhään, koska silloin koko projekti viivästyy. Gigantilla on tarvittava toimitus- ja asennuskapasiteetti riippumatta toimitettavien tavaroiden määrästä. Toimitukset voidaan myös jakaa siten, että ne saapuvat tarkalleen siinä vaiheessa, kun projektin aiemmat vaiheet on saatu päätökseen.

Logistiikka helpottuu huomattavasti, kun Gigantti pystyy toimittamaan kaikki projektissa tarvittavat tuotteet. Kaikki järjestyy ja viivästysten ja virheiden riski pienenee, kun kuvioissa ei ole mukana kymmentä eri toimittajaa. Gigantin tarjoamalla ratkaisulla on kuitenkin muitakin etuja. Yksi niistä on se, että vastuu toimituksesta on yhdessä paikassa.

Jos jokin menee mieleen, ei vastuuhenkilön löytäminen vie kauan. Lisäetuna on, että projektimyynnin asiakkaana sinulle nimetään sama yhteyshenkilö Gigantissa koko prosessin ajaksi. Silloin kaikki sujuu huomattavasti helpommin ja tiedät aina, keneen voit ottaa yhteyttä.

Suurimmat hyödyt asiakkaille

Kun projektiasiakkailta kysytään, miksi he ovat valinneet Gigantin, esille nostetaan erityisesti neljä selkeää etua.

Ensimmäinen näistä on nopeus. Gigantilla on tarvittavat resurssit suurien tavaramäärien nopeaan toimittamiseen. Kyseessä voivat olla satoihin remontoituihin huoneistoihin tilattavat pesukoneet tai sähköasennukset, jotka voidaan toimittaa lukemattomin eri tavoin. Kyse voi olla myös uusista matkapuhelimista puolelle yrityksen työntekijöistä parin tunnin sisällä. Gigantilla on Pohjoismaiden tihein myymäläverkosto, joka takaa toimitusajat, joihin kukaan muu ei pysty.

Toinen etu on valinnanvara. Gigantti toimittaa kulutuselektroniikkaa kaikilta johtavilta toimittajilta, ja sillä on laaja kirjo erilaisia ja helposti koottavia kodinkoneita.

Tämä takaa sen, että asiakkaat saavat toivotunlaisen ja projektiinsa sopivan ratkaisun. Tästä esimerkkinä mainittakoon ammattilaistason infonäytöt myymälöissä ja hotellien auloissa.

Laajan valikoiman lisäksi Gigantti voi projektimyynnin yhteydessä hankkia ja asentaa näytöille myös halutun ohjelmiston.

Kolmas etu on turvallisuus. Asiakkaana tiedät, että projektimyynnistä vastaa yritys, joka on markkinoilla myös tulevina vuosina, kun tuotteita täytyy uusia, ja että kyseessä on vakaa ja taitavasti johdettu yritys, jossa työskentelee päteviä työntekijöitä.

Neljäs etu on hinta. Gigantin hankintavolyymi mahdollistaa aina markkinoiden parhaat hinnat. Tämä antaa varmuuden siitä, että projekteihin määritetyt budjetit pysyvät kurissa.

Projektimyyntiä eri käyttötarkoituksiin

Projektimyynti kattaa kaikki tärkeimmät toimitukset — sekä lyhyet että pitkäkestoiset — useilla toimialoilla. Tässä joitain tärkeimmistä:

Huoneistot: Uusi tai remontoitu rakennus – pesukoneet, asianpesukoneet, jääkaapit jne.

Toimistot: Tietokoneet, tulostimet, verkot, matkapuhelimet, kodinkoneet jne.

Hotellit ja konferenssikeskukset: Televisiot huoneisiin, täydelliset tietojärjestelmät auloihin, verkot, Wi-Fi jne.

Myymälät: Sähköiset opasteet (sekä näyttö että ohjelmisto).

Piirustustilat: Laitteistot ja ohjelmistot graafiseen suunnitteluun, arkkitehtuuriin, medioihin jne. – esimerkiksi Applelaitteistot.

Koulutus: Älytaulut, Chromebookit jne.

Sairaalat: Infonäytöt, tietokoneet leikkausja odotushuoneisiin, televisiot jne.

Voimmeko auttaa yritystäsi?

Ota yhteyttä Janne Laurilaan keskustellaksesi projektistasi ilman sitoumuksia: puh. 050 913 4989 sähköposti: janne.laurila@gigantti.fi

Onko Gigantin yritysmyyntiratkaisu oikea ratkaisu sinun yrityksellesi?

www.gigantti.fi/yritysmyynti

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Yrityspalvelut